Şehit babasının metaneti ağlattı

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in şehadet haberi, İzmir'in Selçuk ilçesinde yaşayan babasına ulaştı.

GİRİŞ 03.11.2017 21:43 GÜNCELLEME 03.11.2017 21:43
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Selçuk ilçesinde yaşayan şehidin babası İbrahim Taşdemir'e oğlunun şehadet haberi, imam olarak görev yaptığı İsabey Camisi'nde, cuma namazı öncesinde yetkililer tarafından verildi. Yaklaşık iki yıldır burada görev yapan Taşdemir, cuma namazı çıkışında vatandaşların taziyelerini kabul etti.

"BENİM OĞLUM HAÇLILARLA CİHAT EDERKEN ŞEHİT OLDU"

Baba Taşdemir, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ecdadın yüzyıllar boyunca hilal ve ezanı yücelttiğini belirterek şöyle konuştu: "Bu ezan ve bayrak, necip milletin omuzunda yücelmeye devam edecek. Benim oğlum peygamberlerin yanında olan şehadet makamına ulaştı. Doğduğunda Rabbim bizi şereflendirmişti, şehit olarak ölümüyle de yine şereflendirdi. Bunun için ben Rabbimin hükmüne boyun eğdim. Hiç şikayetim yok. Rabbimizden gelen başım gözüm üstüne. Bizim ümmetimiz, milletimiz, vatanımız sağ olsun. Allah bu millete zeval vermesin. Siyonistlerle, kafirlerle, haçlılarla cihat ederken benim oğlum şehit oldu, bundan şeref duyuyorum. Elhamdülillah Rabbim bize böyle bir makamı lütfetti. Şeref duyuyorum."

Bu arada baba Taşdemir'in evinin bulunduğu apartmana Türk bayrağı asıldı.Şehit polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in 6 yıldır polis olarak görev yaptığı, bir yıl önce bir kız çocuğunun dünyaya geldiği ve kısa süre önce de ev aldığı öğrenildi. Baba Taşdemir'in Diyarbakır'daki törene yetişemeyeceği için cenazenin ev hanımı eşi Yeşim Taşdemir tarafından getirileceği belirtildi.

YORUMLAR 126
  • yörükoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    yüce Allahım bu güzel kardesimizin canına kıyan örgütleri kahru perişan etsin insallah. Ailesine sabır ihsan eylesin
    Cevapla
  • efe türk 6 yıl önce Şikayet Et
    hocam ellerinden öperim. Allah'ü teala senin gibilerin sayılarını artırsın inşallah.başta ailenizin sonra milletimizin başı sağolsun tüm şehitlerimizin ruhuna bir fatiha hediye edelim inşallah.
    Cevapla
  • T.C 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl Bir BABA, Bu nasıl Büyük bir İnsan, Bu nasıl bir Dik Duruş, Bu duruşu izleyen tüm hainler kahr olmuştur, Allah senden ve Şehitlerimizden Razı olsun ....
    Cevapla
  • hakın 6 yıl önce Şikayet Et
    sana helal olsun. okurken boğazım düğümlendi. çok şükür ülkemde sizin gibi güzel insanlar var. hepinizden allah razı olsun...
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun adına :ALLAH'A,İMAN denir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı