MEB liseye girişte yeni sistemi açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yarın saat 12:00'de ortaöğretime geçiş sistemini açıklayacak.

MEB liseye girişte yeni sistemi açıklayacak
MEB liseye girişte yeni sistemi açıklayacak
GİRİŞ 04.11.2017 19:11 GÜNCELLEME 04.11.2017 19:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin kaldırılmasının ardından, liselere geçişteki yeni sistemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda açıklayacak.

Bakan Yılmaz, yarın saat 12.00'de başlayacak Anadolu Ajansı Editör Masası toplantısında, editör ve muhabirlerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayacak.

Eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak Yılmaz, TEOG'un ardından liselere geçişteki yeni sistem hakkında açıklamalar yapacak.

YORUMLAR 19
  • serpil 6 yıl önce Şikayet Et
    ben çocuğun okulu bölünmesin diye şehir değişikliği yapmadım şuan Ankara Batıkentde ikamet ediyoruz.Fakat okul kapanınca Antalyaya taşınacağım. Tercihle ve ikamet taşımakla umarım sorun yaşamam.
    Cevapla
  • Nesrinn 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki evimize nitelikli okullar yakınsa onun için yine de sınava girmemiz gerekecekmi
    Cevapla
  • ALPARSLAN 6 yıl önce Şikayet Et
    İki tane yavrum var. biri liseye grçecek öteki üniversiteye. yani ikiside sınavcı. Onların da kafasi karışık bizimde. şu an ailecek konsantrayon bozukluğu yaşıyoruz. İnşallah yeni sistem hayırlı birşey olur...
    Cevapla
  • hamit 6 yıl önce Şikayet Et
    üniversiteye giriş sınavı gibi olacaksa hiç olmasın .Uçak üretmek isteyeceksin ,araba üretmek isteceksin ama fizik kimya öğretmeneyeceksin ,yüksek öğretim kurluna yazıklar olsun
    Cevapla
  • turko 6 yıl önce Şikayet Et
    Teog sınabı gibi saçma bir sistem olamazdı. Parmak gibi ana kuzuları ailelerinden uzak memleketlerinde okuyordu. Arkadaşlar ben pansiyklarda belletmenlik yapıyorum. Günlerce ağlayan cocuklar biliyorum. En iyi okul en yakın okuldur. İlkokullar gibi herkes kendi bölgesinfeki liselere gitmelidir.
    Cevapla
  • medetres 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna belletmenlik yapmışsınız,atıyorum küçükçekmece'de ki zeki bir öğrenci ikamet ettiği vasat okulda sırf orada oturuyor diye telef olup gedecek yine atıyorum vasat bir öğrenci cağaloğlunda otuyor diye cağaloğlu lisesine gidecek adalet midir bu sınav şart ama Milli eğitim maalesef iktidarımızın yumuşak karnı ve hala oturtamadı.Bakalım yarın yine nasıl bir sistem anlatacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?