Zekai Kafaoğlu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Ahmet Edip Uğur'un istifası'nın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını adaylığına getirilen Zekai Kafaoğlu kimdir? Başarılı siyasetçi Zekai Kafaoğlu aslen nerelidir ve gerçek yaşı kaçtır? İşte Zekai Kafaoğlu'nun biyografisi

GİRİŞ 07.11.2017 17:04 GÜNCELLEME 07.11.2017 17:10

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını adaylığına seçilen Zekai Kafaoğlu kimdir? Ahmet Edip Uğur'un istifa etmesinde sonra ismi gündemde olan Zekai Kafaoğlu kaç yaşındadır ve memleketi neredir? İşte Zekai Kafaoğlu'nun hayat hikayesi

ZEKAİ KAFAOĞLU KİMDİR?

1961 yılında dünyaya gelen Zekai Kafaoğlu aslen Balıkesirlidir.  İlk ve ortaokulu memleketinde okuyan Kafaoğlu, lise eğitimini Balıkesir İmam Hatip Lisesin'de tamamlamıştır. Lise mezuniyetinin ardından eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde devam ettiren Kafaoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Zekai Kafaoğlu, evli, 3 çocuk babası ve 1 torun sahibidir.

Bir süre kamu hastanelerinde diş hekimi olarak görev yapan Kafaoğlu, Sağlık Bakanlığı Bakan Müşavirliği'nden sonra Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kurucu Başhekimliği görevinde bulundu.

 

Refah Partisi'nde İl Müfettişliği, Fazilet Partisi’nde İl Başkanlığı yaptı.

AK Parti Balıkesir Kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi.

zekai-kafaoglu-kim

Kafaoğlu, 1999 senesinde Fazilet Partisi, 2002 ve 2007 yıllarında AK Parti’den milletvekili adayı oldu. 30 Mart 2014 yerel seçiminde AK Parti’den Altıeylül Belediye Başkanı seçildi.

07 Kasım 2017 tarihi itibariyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına seçilmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Personel maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı içki ısmarladı
Bahçeli: FETÖ benzeri yapıya müsaade etmeyiz, cüret edenin başı ezilmeli