10 Kasım'da PTT, bankalar ve hastaneler açık olacak mı?

Resmi tatil günlerinde kapalı olan bankalar ve ptt şubelerinin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma gününde açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, 10 Kasım günü PTT ve bankalar açık olacak mı? 10 Kasım Cuma günü PTT ve bankalarda işlem yapmak isteyenler için detaylı bilgi...

10 Kasım'da PTT, bankalar ve hastaneler açık olacak mı?
10 Kasım'da PTT, bankalar ve hastaneler açık olacak mı?
GİRİŞ 10.11.2017 17:08 GÜNCELLEME 10.11.2017 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

10 Kasım gününe yaklaşırken, PTT, banka şubeleri ve hastanelerde işlemlerini gerçekleştirmek üzere yola çıkacak olan vatandaşlar bu kurumların açık olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki, 10 Kasım Atatürk'ü Anma gününe PTT, bankalar ve resmi devlet daireleri açık olacak mı? 

HASTANE, BANKALAR VE PTT ŞUBELERİ 10 KASIM'DA AÇIK MI?

Resmi tatil günlerinden 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos gibi tarihlerde devlet daireleri, PTT ve banklar kapalı oluyor. ancak 10 Kasım gününün resmi tatiller arasında yer almaması neticesinde devlet daireleri ve bankaların durumlarında bir değişiklik olmayacak. Yani 10 Kasım Cuma günü hastane, PTT ve banka şubeleri hizmete açık olacak. PTT ve bankalarda işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların tereddüt etmeden şubeleri gidebilirler. 

YORUMLAR 1
  • eda 6 yıl önce Şikayet Et
    peki niye resmi tatil değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!