Yalçın Küçük'ten 'ezan' için rezil öneri!

Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük "Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 09.11.2017 15:50 GÜNCELLEME 09.11.2017 17:54
Bu Habere 219 Yorum Yapılmış

Yalçın Küçük haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük "Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yalçın Küçük katıldığı TV programında haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük: "İnsanlar gidiyor 3 adımda bir cami olursa ne yapacağız, bomboş cami. Türkiye daha çok mu Müslüman oluyor. Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz. Şu teknolojide insanların namaz saatini öğrenmesi için bu mu gerekiyor. " dedi.

Yalçın Küçük kimdir?

Yalçın Küçük, 1 Temmuz 1938 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Amerika'ya giderek Yale Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı.

Suriye'de Bekaa Vadisi'ne giderek PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüştü. Bunun yanında örgütün medya organı olan MED-TV'de de programlar sundu. 29 Ekim 1998'de de Türkiye'ye geri döndü. Bu dönemde "Kürtçülük Propagandası" yapmaktan suçlu bulunarak iki yıl hapis cezası aldı. 2000 senesinde tahliye edildi. 2009 yılında da Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. 10 Mart 2014'te 5 yıllık tutukluluk süresinin dolmasının ardından da tahliye edildi.

YORUMLAR 219
  • Hacı sarıdogan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahu ekber Elhamdülillah müslüman nın
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir tavsiye, Ezanı Muhammedinin okunmadığı bir yere gidersin, Rahatsızlığından kurtulursun
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif Müslüman mı, bu nu ciddiye alıp değer veren Müslümanlara yazıklar olsun
    Cevapla
  • duyuru 6 yıl önce Şikayet Et
    bende senin bu ülke de yaşamını istemiyorum ne olacak şimdi zındık
    Cevapla
  • metin 6 yıl önce Şikayet Et
    küçükmüş ama çok küçülmüş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı