Türkiye’nin en sevilen STK’sı 'Kızılay' oldu!

Türkiye’nin Lovemark’ları 2017 Araştırması’nda 22 kategoride Türkiye'nin gönülden bağlı olduğu markaları ödüllerini aldı.

Türkiye’nin en sevilen STK’sı 'Kızılay' oldu!
Türkiye’nin en sevilen STK’sı 'Kızılay' oldu!
GİRİŞ 09.11.2017 17:38 GÜNCELLEME 09.11.2017 17:38

Bu yıl ilk defa eklenen sivil toplum kuruluşu kategorisinin Lovemark’ı, sevilen markası, Kızılay oldu.

MediaCat ve Ipsos iş birliğinde bu yıl onuncusu gerçekleştirilen Lovemarks 2017’de, Türkiye’nin en sevilen marka ödülleri Brandweek İstanbul kapsamında, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi. Bu yıl ilk defa eklenen sivil toplum kuruluşu kategorisinin Lovemark’ı Kızılay oldu. Kızılay adına ödülü Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Yavuz Güvenlioğlu aldı.

MediaCat önderliğinde offline tarafı Ipsos, online tarafı ise Fikrimühim tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin Lovemarkları 2017 araştırması, 22 kategoride Türkiye’nin gönülden bağlı olduğu markaları belirledi. Türkiye’yi temsilen 15-55 yaş arasında 3.014 kişinin (1465 kadın, 1549 erkek) katılımıyla gerçekleştirilen araştırma beyaz eşyadan otomotive, sivil toplum kuruluşundan bebek bezine uzanan bir yelpazede tüm sektör oyuncuları tarafından ilgiyle analiz gerektiren sonuçlar sundu.

Bu yıl ilk kez sorgulanan STK kategorisinde akla en çok gelen kuruluş Kızılay oldu. Türkiye’de en çok bilinen 22 marka arasında yer alan Kızılay, 1,5 asra yaklaşan tarihiyle gönüllerdeki yerini koruduğunu bir kez daha kanıtladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak