Akşener'le ittifak olur mu? sorusuna cevap verdi!

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in yerel seçimde ittifaka girebileceği sözleriyle ilgili soruya cevap verdi.

Akşener'le ittifak olur mu? sorusuna cevap verdi!
Akşener'le ittifak olur mu? sorusuna cevap verdi!
GİRİŞ 10.11.2017 10:51 GÜNCELLEME 10.11.2017 10:52

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim barajıyla ilgili, “Baraj için hiçbir şartımız yok, ister 1, ister 5 yapsınlar fark etmez ama milli iradenin parlamentoya sağlıklı yansıması için baraj inmeli” dedi.

AKŞENER VE İTTİFAK:

Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in yerel seçimde ittifaka girebileceği sözleriyle ilgili olarak, "Dolaylı ya da doğrudan herhangi bir mesaj almadık, öyle bir ittifak çağrısı da gelmedi. Siyasi partiler bağımsız seçime girerler. Biz de yerel, milletvekili ya da Cumhurbaşkanı seçimlerine öyle gireceğiz. Yeni modelde zorunlu olarak koalisyonlar Türkiye’yi yönetecek. 50 artı 1’i alan yönetecek. Oysa yüzde 34, 42, 49 ile tek başına iktidar oluyorlardı. (İYİ Parti ya da HDP ile ittifak) Yasal düzenleme yapacaklar, bunu önce görmemiz lazım.

CUMHURBAŞKANI ADAYI:

Liderlerin yaptıkları açıklamalara bakınca her parti kendi adayını çıkaracak görünüyor. Meral Akşener de var, Saadet Partisi de adayını açıkladı. Erdoğan Bey açıkladı." dedi.

YORUMLAR 11
  • zühtü 8 yıl önce Şikayet Et
    çok da yakışmışlar birbirlerine...
    Cevapla
  • Kel 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruya gerek var mı
    Cevapla
  • VARDAR 16 8 yıl önce Şikayet Et
    Çoktan ittifak halindeler.
    Cevapla
  • koca yörük 8 yıl önce Şikayet Et
    onların sadece adı farklı
    Cevapla
  • CUALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Akşener in meclise girmesi için barajın düşürülmesini istiyorlar Akşener bundan sonra meclisi zor görür bir daha Millet Vekili Se çi le me ye cektirrrrrrrrrr. NOKTA
    Cevapla
  • meral in 8 yıl önce Şikayet Et
    en az yüzde 15 oyu var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü oyuncu Mark Ruffalo Altın Küre ödül töreninde ABD  yönetimini topa tuttu!
Bocavirüs alarmı! Özellikle 2 yaş altı bebekler risk altında! 'Ölümle sonuçlanabilir'