Erdoğan, o görüşmenin ayrıntılarını anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve Space X şirketinin kurucusu Elon Musk'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmişti. Erdoğan o görüşmenin ayrıntılarını anlattı.

GİRİŞ 10.11.2017 17:13 GÜNCELLEME 10.11.2017 17:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk ile olan görüşmesine ilişkin "Elon Musk ile bir görüşmem oldu. Baktım çok heyecanlı. Kendisinin vizyonunu, hayallerini bizzat ağzından dinleme imkanım oldu" dedi. 

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Yüksek teknoloji alanındaki özgün yatırımları ile tüm dünyada dikkat çeken Elon Musk ile bir görüşmem oldu. Baktım çok heyecanlı. Kendisinin vizyonunu, hayallerini bizzat ağzından dinleme imkanım oldu. Gördüm ki herşey bir hayal ile başlıyor. Eğer hayal olmazsa ondan sonra bunu gerçekleştirebilmek mümkün  değil. İnsan hayal kurduğu müddetçe yaşar. 

 

ELON'DA DA BUNU GÖRDÜM, "BİR ARA TÜKENDİM, BİTTİM" DİYOR

Hiç kimsenin hayallerinizi çalmasına sakın müsaadet etmeyin. Buradaki tüm kardeşlerimin meseleye bu açıdan yaklaşmalarını, özgüven sahibi olmalarını, Elon'da da bunu gördüm. "Bir ara ben tükendim" diyor, "Bittim, artık para kalmadı bende" diyor. "Yılmadım, azmettim, kapılar açıldı ve şu andaki duruma geldim" diyor.

YORUMLAR 12
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın adam. Zorluklar bizi yıldırmaz. Biz de iyi olacağız inşallah. Senin önderliğinde ve liderliğinde.
    Cevapla
  • CüheLa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakan, milletvekili, üst düzey bürokrat olmak için Elon Musk'ın vizyonunun 10 da 1 ine sahip olma şartı getirilsin,ülke düzelir.
    Cevapla
  • ermenekli 6 yıl önce Şikayet Et
    biz de cok heyecanliydik. size projelerimizi anltmk icin heyecanla ankaraya gidiyorduk ama birak konusmayi selam bile veremeden geri donuyorduk. bizde milletimiz icin projeler hazirlayip bizi dinleyecekler diye saatlerce sanayi bakanliginda bekledik. meger burokratlariniz bizi dinlemek yerine gecistiriyorlarmis. bu yabanci guluyor ama bu vatanin evlatlari olan bizler icin icin agliyoruz. bir gun insallah bizi de dinlersiniz
    Cevapla
  • koblay 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ulsşın bir şekilde reis e çapsız iki bürokrat ilgilenmedi diye bırakmayın işin peşini.
    Cevapla
  • marat 6 yıl önce Şikayet Et
    ufku bu derece geniş bir ikinci lider gelmedi Türkiye Cumhuriyetine
    Cevapla
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Çalışana Allah verir, Müsluman, gayri müslim fark etmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: İlk açıklama geldi
Bugünden tezi yok müdahale edilmezse, Ortadoğu’da büyük savaş an meselesi