Kılıçdaroğlu’na 60 liralık tazminat davası açtı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tazminat davası açacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu’na 60 liralık tazminat davası açtı
Kılıçdaroğlu’na 60 liralık tazminat davası açtı
GİRİŞ 11.11.2017 11:23 GÜNCELLEME 11.11.2017 11:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 1 kilogram kuşbaşı ve 1 kilogram kıymanın toplam bedeli olan 60 liralık manevi tazminat davası açacağı belirtildi.

Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Fakıbaba, 7 Kasım'da partisinin TBMM grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili söylediği "O, paraya sahip çıkıyor, cebine sahip çıkıyor, çocuklarına sahip çıkıyor, köşeyi dönmeye sahip çıkıyor." şeklindeki sözlerini yargıya taşıyacak.

 

 

Şahsına, ailesine ve çocuklarına hakaret ettiği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla Kılıçdaroğlu hakkında manevi tazminat davası açma işlemlerini başlatan Fakıbaba, tazminat bedeli olarak da 29 liraya satılan 1 kilogramlık kıyma ile 31 liraya satılan 1 kilogramlık kuşbaşının toplam bedeli olan 60 lira talep edecek.

Bakan Fakıbaba, daha önce yaptığı yazılı açıklamasıyla, Kılıçdaroğlu'na, "Bizi tanıyanlar çok iyi bilir ki, 'paraya sahip çıkmak', 'cebine sahip çıkmak', 'çocuklarına sahip çıkmak', 'köşeyi dönmeye sahip çıkmak' şeklindeki çirkin ifadeler, bizim üzerimize değil, kullananın üzerine yapışır." şeklinde cevap vermişti.

YORUMLAR 11
  • ceeyk 6 yıl önce Şikayet Et
    kıymanınki kalsın 31 tl kuşbaşı’nınkini açın yeter o kemala
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizdemi acalim partime hakaret etdi diye partmiz onurumuzdur hakaret etme bize hakaret demek vatandas olarak yapalim
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlunun derdi halk et yemesin sadece biz yiyelim chp zihniyeti fakıbaba allah senden ve devletimizden razı olsun
    Cevapla
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun sayın bakanım milletin yüzünü güldürdünüz
    Cevapla
  • zühtü 6 yıl önce Şikayet Et
    kk boyunu aşan işlerle uğraşma. sen ki skk yı (sgk değil) batırmış adamsın. bu millet sana mama vermez. 2010 dan bu yana her seçimde devriliyorsun ancak hala konuşuyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek