Yüz nakli yapılan Recep Sert tutuklandı!
Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, 1500 lira borcunu ödemediği için tutuklandı.
Bursa'da temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert, 1500 lira borcunu ödemediği için tutuklandı.
İnegöl İlçesi'nde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş almasıyla yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e 18 Temmuz 2013 tarihinde, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz nakli yapıldı. Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, Sert'e, başarılı bir operasyonla nakledildi.
Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre tedavisi sırasında, bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablasına refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, Esma Akyurt ile 21 Aralık 2014 tarihinde İnegöl'de evlendi. 'Hira Emine' adını verdikleri bir kızları dünyaya gelen Recep Sert, taşeron firma üzerinden çalıştığı İnegöl Belediyesi'nden disiplinsiz davranışları nedeniyle çıkarılınca ilçede eşinin adını verdiği Esma Waffle Kafe'yi açtı.
BORCUNU ÖDEMEZSE...
Recep Sert, iddiaya göre, taahhüt ettiği borcunun 500'er TL'lik ilk 3 taksitini ödemeyince Bursa 10'uncu İcra Dairesi'nin talimatı ile İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 'Taahhüdü ihlal' suçundan gözaltına alındı, daha sonra da tutuklandı. Recep Sert'in bin 500 lira borcunu ödemesi halinde tahliye olacağı, aksi halde 3 ay hapis cezası yatacağı belirtildi.
-
sadık 7 yıl önce Şikayet EtTaahhüt verdiysen ödeyeceksin. Benimda aldığım taahhütler var çocukların rıskını neden başkası yiyecek. Borcuna sadık olma karşı tarafı madur et yok öyle birşey.Beğen Toplam 4 beğeni
-
kolay 7 yıl önce Şikayet EtHırsız bile ceza almıyor be. Bu nasil Adalet?Beğen Toplam 17 beğeni
-
Turuncu 7 yıl önce Şikayet Etiçerideki adam nasıl ödeyecekBeğen Toplam 17 beğeni
-
kayra-keskin 7 yıl önce Şikayet Etbiraz insaflı olunması lazım yazık değilmi adama, zaten dünyası alt üst olmuşBeğen Toplam 24 beğeni
-
ınsanca 7 yıl önce Şikayet Etgercekcı allahtan herkes senın gıbı zalımane dusunmuyor sen kım oluyorsun kı adamı yargılıyorsun sananeBeğen Toplam 2 beğeni
-
Gerçekçi 7 yıl önce Şikayet EtYazık değil bilader.. Temizlediği tüfek kendine ait.. O tüfekle ihtiyacı olmamasına rağmen av yapıyordu. Kendini vurdu. Geçmiş ola.. Medyatik oldu.. Disiplinsiz davranış dediği ben ünlüyüm o işi yapmam muhabbeti.. İşinden olunca borcu ödemedi.. Ülkede binlerce insan aynı durumda..Ajitasyona gerek yok.. Herkes kanun önünde eşit.. Kanun yanlışsa... O da yapanın ve yapanı seçenin düşünmesi gereken bi konu..Beğen Toplam 32 beğeni
-
Fenerli 7 yıl önce Şikayet EtBenim haberim olsaydı ben yardım ederdim.çok yazık olmuş recebe.Beğen Toplam 18 beğeni
-
salih can 7 yıl önce Şikayet Etkanun kanundur.Beğen Toplam 6 beğeni
-
ahmet şanlı 7 yıl önce Şikayet Ethaberin oldu işte git yardım etBeğen Toplam 52 beğeni
-
sinem 7 yıl önce Şikayet Etsahte fenerli seni.Beğen Toplam 20 beğeni