Serbest bırakıldı, sosyal medyadan pişkin mesaj!

Konya’da eşini bıçaklayan Musa Türkmen serbest kaldı. Tedavisi süren Rukiye Türkmen ise 11 yaşındaki kızının çığlıkları üzerine kocasının kendisini öldürmekten vazgeçtiğini anlattı

Serbest bırakıldı, sosyal medyadan pişkin mesaj!
Serbest bırakıldı, sosyal medyadan pişkin mesaj!
GİRİŞ 27.11.2017 10:15 GÜNCELLEME 27.11.2017 10:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Konya'nın Meram ilçesinde mobilya ustası Musa Türkmen (35) kıskançlık gerekçesiyle eşinin yüzüne bıçakla çarpı işareti yaparak öldürmeye kalkıştı.

Olay geçen hafta meydana geldi. İddiaya göre Musa Türkmen, 14 yıllık eşi Rukiye Türkmen'e (30) 11 yaşındaki kızının yanında eşine maket bıçağıyla saldırdı. Genç kadını yüzünden yaralayan Türkmen, küçük kızın çığlıkları üzerine eşini bıraktı. Genç kadın hastaneye kaldırılırken Türkmen de gözaltına alındı. Rukiye Türkmen polise verdiği ifadede yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: "Eşimle uzun zamandır problemler yaşıyorduk. Olay günü okula giden kızımın öğretmenleri ile görüşmek üzere çıkacağım sırada eve geldi. Yanında 11 yaşındaki kızım da vardı. Önce tartışmaya başladık. Ardından kanepede otururken bana yumruk ve tekmelerle vurmaya başladı. Bir süre yerden kalkamadım. Daha sonra üzerime çıkıp maket bıçağı ile çarpı işareti attı. Boğazımdan bıçaklayacağı sırada kızım 'baba Allah aşkına yapma' diye çığlık attı. Bunun üzerine Musa üzerimden çekilerek kızımı da yanına alarak evden ayrıldı. Kızım çığlık atmasaydı beni öldürecekti" dedi. Eşinden şikayetçi olduğunu belirten Rukiye Türkmen hakkında koruma kararı verildi. Saldırgan koca ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PİŞKİN PAYLAŞIM

Serbest kalan Musa Türkmen, sosyal medya hesabından 'Sonunda özgürüm. Allah'ım her şeyi görüp hayrını veriyor. Şükürler olsun' paylaşımı yaptı. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 13
  • Kılıç Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. herkese mühlet verir. Onlar da ya kendilerini düzeltip iyi bir insan olur kurtuluşa erer, yahut azgınlıkları ve sapkınlıklarını artırıp cehennem azabını hak eder..
    Cevapla
  • xxxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Suclulara hak ettigi cezayi vermeyip onu birakan hakim savci artik kimler varsa devletten aldiklari maas onlara zehir zikkim olsun..o aldiklari para halkin vergileri..Allahin adaleti kusursuz olur...insallah o gunleri pek yakinda goruruz..
    Cevapla
  • User. 6 yıl önce Şikayet Et
    lan illa öldürmesi mi gerek bu nasıl hukuk biri bana anlatsın.
    Cevapla
  • pilot 6 yıl önce Şikayet Et
    trdeki adalet anlayışı bu olursa katilde doğar hırsızda..bence kadının abisi kardeşi kim varsa bu adam saldırırsa öldürsünler tutuklama kararı çıkarsa adli serbest şartı koşsunlar
    Cevapla
  • salih tekin 6 yıl önce Şikayet Et
    cahiliyye toplumunda böyle olur adalet
    Cevapla
  • akinaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    cahil cahil konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!