Melih Gökçek'ten Reza Zarrab açıklaması

Melih Gökçek, Twitter'da kendisine gönderilen "Zarrab'dan Osman'a 350 milyon dolar ne iş?" yazılı tweet'e sert tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Reza Zarrab açıklaması
Melih Gökçek'ten Reza Zarrab açıklaması
GİRİŞ 27.11.2017 12:54 GÜNCELLEME 27.11.2017 13:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Twitter'da kendisine gönderilen "Zarrab'dan Osman'a 350 milyon dolar ne iş?" yazılı tweet'e tepki göstererek "Hepsini savcılığa vereceğiz buradan ikaz ediyorum, peşlerini bırakan namerttir..." dedi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Twitter'da bir takipçisinin kendisine gönderdiği "Zarabtan Osman’a 350 milyon dolar diyor ne iş" tweete "Şahsım ve ailem hakkında kripto fetocuların başını çektiği, ancak bildik/bilmedik hasetçilerin de çanak tuttuğu algı yönetimi devam ediyor" diyerek tepki gösterdi.

 

 

YALAN ÇIKTI

Bir resim üzerinde "Reza Zarrab'ı tutuklayan savcı Bharara, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in hesabına Reza tarafından aktrılan 350 milyon doların belgesini yayınladı" yazısı bulunan tweet yalan çıktı.

Yalan çıkan tweetle ilgili olarak Gökçek, "Hepsini savcılığa vereceğiz buradan ikaz ediyorum, peşlerini bırakan namerttir.." diyerek açıklamasını şu sözlerle devam etti:

"Bu da bilinmeliki Reza Sarraf'ı ne ben, ne oğlum tanır... Hayatta bir kez konuşmuşluğumuz yoktur... Türkiye'ye bu konuda kurulan komplolar da göreceksiniz boşa çıkacak... Tezgah FETÖ'nün 17/25 Aralık'ının ABD versiyonudur... Twit aleminin bilgisine..."

YORUMLAR 2
  • KAPAK 6 yıl önce Şikayet Et
    abd ve fetö 'nun komplosu olduğunu biliyoruz.osman gökçek in 15 temmuzda sergilediği duruş belliki bunların zoruna gitmiş hepsi tezgâh hepsi kumpas, yalan sahte belgelerle türkiye yi alt etmek istiyorlar ama nafile hiçbir halt edemezler
    Cevapla
  • Mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki yargı çok pasif. böyle adice ve alçakça yalan söyleyenleri en ağır cezaya çarştıran bir yargı istiyoruz. MelihBeyin oğluyla ilgili yalan tweet atan soysuzlara yargı üç beş lira para cezası verir. yalanlarınıza ve ülkeyi karıştırrmaya devam edin der gibi. Adalet mülkün temelidir. Ama adalet Türkiyede çok zayıf .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço