Şanlıurfa’da 76 çalıntı motosiklet ele geçti

Şanlıurfa'da polis tarafından bir hafta içersinde 76 çalıntı motosiklet ele geçirildi, gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 27.11.2017 22:21 GÜNCELLEME 28.11.2017 09:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kent merkezi ve ilçelerinde son günlerde artan motosiklet hırsızlıklarıyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri farklı noktalarda uygulama yaptı.

Merkez, Harran, Akçakale ve Suruç ilçelerinde yapılan çalışmada park halindeki motosikletleri çaldıkları belirlenen M.K., İ.H.H., M.K., A.Ç., A.D., M.A. ve M.E., isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Bir haftalık uygulamalarda ele geçirilen 76 çalıntı motosiklet ise polis merkezi bahçesinde sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan 7 şüpheli ise, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    çalmak suç mu?bizim niye haberimiz yok.çalmak suç ise neden hırsızların eli cebimizden hiç çıkmıyor.ama şunu öğrendim vatandaşını koruyamayan idarecilere oy yok.hırsızların eli kesilecek,kasten adam öldürenlere kısas uygulanacak,uyuşturucu madde imal edenler ve satanlar idam edilecek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...