AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na açık çağrı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Belgeler suç unsuru teşkil ediyorsa öncelikle bunu sizin savcı ile paylaşmanız gerekiyor" dedi.

GİRİŞ 29.11.2017 14:25 GÜNCELLEME 29.11.2017 15:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, A Haber televizyonunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal, Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili olarak, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralık'a subliminal mesaj verdiklerini söyledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları ile ilgili soruyu yanıtlayan Ünal şunları söyledi:

AÇIK ÇAĞRI! SAVCILIĞA VER

Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si yalan, iftira ve her defasında iftiralarının çürümesi karşısında herhangi bir eylemde bulunmadılar. Siyaseti değersizleştiriyorlar. Madem bu belgeyi kamuoyunun önünde sallıyorsunuz. Belgeler suç unsuru teşkil ediyorsa öncelikle bunu sizin savcı ile paylaşmanız gerekiyor. Bunu elinizde bulundurmanız suç teşkil ediyor. 17-25 Aralık'a subliminal mesaj veriyorlar.

 

"17-25 ARALIK'A SUBLİMİNAL MESAJ VERİYORLAR"

İftirayı atan sensin, ithamda bulunan sensin, bu belgeleri paylaşmıyorsun. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bunu hemen savcılığa teslim etmek gerekir dedik. Bu belgelerin asılsız olduğunu, hemen savcılığa teslim edilmesi gerektiğini söylediler. Siyasi bir intihar dalışı gibi her seferinde bunu kendisine yaptırıyorlar. Belgeyi basınla, savcıyla paylaşmıyorlar. 

30 milyar dolar devlet bütçesinden çıkmadı.

Amerika'daki yeniden 17-25 Aralık'ın küresel ölçekte Türkiye'ye dönük bir operasyona dönüştürülmesinin, içeride eş zamanlı kimler tarafından yürütüldüğü açık. Biz oyucuları biliyoruz, senaristleri biliyoruz. 

17-25 Aralık'ın bütün aktörleri ve oyun kurucuları bir adil yargılamanın peşinde değiller. Orada kolluğu, savcısı, hakimi, medyası FETÖ'cü olan bir yapının darbesiydi. 

YORUMLAR 3
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz TC vatandaşları olarak CHP nin genel müdürü ve tayfasını çok iyi tanıyor ve biliyoruz kii,Savcıya önce vermediğinin nedeni başta Gösterdiği belgeler banka dekontu olduğu bellidir.Lakin suçladığı şahısların belgeleri onlar değildir.her zaman olduğu gibi bunlarda sahtedir,bu nedenle suyu bulandırmak için TC savcılarına değil,basına açıklamıştır.Tazminatı bugüne kadar ödediği 52 davada olduğu gibi ödediğinde buradan tekrar görüşmek dileğiyle.
    Cevapla
  • ALİ KURTOĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama kızmayın bu adam bütün iplerini fetöye kaptırmış. O da biliyor bu belgelerin sahte olduğunu. Abileri eline veriyor bunu göstereceksin diye, ne yapsın garibim eli mahkum. Yapmazsa başına gelecekleri bilir.
    Cevapla
  • habib akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    eyer gerçekten öyle ellerinde kanıt olsun bunlar bayram yapa rlardı şimdiye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...