Erzurum'da canlı bomba paniği

Erzurum'da kendisine "canlı bomba" süsü verip bir akaryakıt istasyonuna giden kişi, polislerce etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Erzurum'da canlı bomba paniği
Erzurum'da canlı bomba paniği
GİRİŞ 01.12.2017 19:47 GÜNCELLEME 01.12.2017 20:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kentte, üzerine bomba düzeneği bulunduğu izlenimi veren yelek giyen ve elinde tabanca olan bir kişi, Palandöken ilçesi Kayakyolu Mahallesi İbrahim Polat Caddesi girişindeki bir akaryakıt istasyonuna ait otoparka geldi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler, elindeki silahını almayı başardıkları kişiyi kısa sürede etkisiz hale getirdi ve bölgeye bomba uzmanı ekip çağırdı.

Uzman ekip beklenirken vatandaşlar bölgeden uzaklaştırılıp çevredeki cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

BOMBA SÜSÜ VERİLMİŞ YELEK BULUNDU

Akaryakıt istasyonuna gelen uzman ekiplerce yapılan incelemede, bu kişinin üzerinde bomba süsü verilen yeleğin ceplerinin karton ile doldurulduğu ve herhangi bir patlayıcı bulunmadığı anlaşıldı.

Gözaltına alınan zanlı, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • TATAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha dikkat bu kişiler (teröristler)güvenlik güçlerimizi rehavete düşürmek için,ardından ileride geleceklerin vurulmaması, güvenlik güçlerimizi, mahsus gibi alıştırmak,şüpheye düşürüp boşluk bulmak olabilir.Böyle hareketler birkaç kez tekrarlanır,ardından gerçeği gelir.Ben olsa idim direkt vurup itlaf ederdim.Şakası olmaz,aman ha aman.
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    canlı bomba değil hıyarın birisi..
    Cevapla
  • basın 25 6 yıl önce Şikayet Et
    akli dengesi bozuk bir şahıs sahte düzenek kurmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım