AK Parti İstanbul İl Başkanı o fuarı ziyaret etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, ‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nı ziyaret ederek, İl Başkanlığı ve İlçe Belediyelerinin stantlarını gezdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı o fuarı ziyaret etti
AK Parti İstanbul İl Başkanı o fuarı ziyaret etti
GİRİŞ 03.12.2017 14:13 GÜNCELLEME 03.12.2017 14:13

Etkinliğe İl Başkanı Dr. Selim Temurci'nin yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belediye Başkanları ile yüzlerce vatandaş katıldı.

30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nda ziyaretçilerle sohbet eden Dr. Selim Temurci, fuarda engelli vatandaşların sorunlarını dinledi.

HERKES BİR ENGELLİ ADAYIDIR

İl Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) tarafından açılan stantta İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Başer Çiftçioğlu’ndan bilgi alan Dr. Selim Temurci, Down Sendromlu çocukların çalıştığı Tebessüm, Sevgi ve Zahir Kafe’yi ziyaret etti.

Dr. Selim Temurci, burada yaptığı konuşmada herkesin birer engelli adayı olduğunu vurgulayarak engelli vatandaşlar için sosyal yaşama aktif olarak katılım anlamında çok güzel bir proje gerçekleştirildiğini kaydetti.

Temurci konuşmasına şu ifadelere yer verdi: ''Bugün engelli kardeşlerimizin Rabbimin bir lütfu olduğuna tekraren şahit olduk. Bir imtihan dünyasındayız ve yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Hepimiz potansiyel engelli adayıyız. ‘Engelsiz Yaşam Fuarı’nın bizim için ayrı bir anlamı var. Engelliler bu ülkede ilk defa AK Parti hükümetleri döneminde evden dışarı çıktı. Yaşamla buluştu. Bütün engellilerimizle kucaklaşıyoruz. Sosyal hayatın içinde engellilerimizle bir ve beraber olacağız. Emin adımlarla yarınlara yürüyeceğiz. Burada bütün belediyelerimizin stantları var. Belediyelerimizde engelli kardeşlerimiz adına çok güzel çalışmalar yapıldığına şahit oluyoruz. Türkiye’de son 15 yılda engelli vatandaşlarımız adına çok ciddi adımlar atıldı. 2005 yılında ilk defa engellilerin bir kanunu oldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını biz kurduk. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı daha da büyüteceğiz. Bizler engelli vatandaşlarımızı toplumumuzun ayrılmaz bir parçası görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri ortadan kaldırmaya ve önlerini açacak çalışmalar yapmaya tüm gayretimizle devam edeceğiz.''

Etkinlikte ziyaretçilere çeşitli hediyeler dağıtılırken iki farklı çekilişle engelli vatandaşlar için 40 tekerlekli sandalye ile 10 umre hediyesi verildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!