Cinnet getiren baba eşi ve 3 çocuğunu öldürdü!

Kayseri'de cinnet getiren bir baba, eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra ikinci kattaki evlerinden aşağıya atlayarak komaya girdi.

GİRİŞ 13.12.2017 08:35 GÜNCELLEME 13.12.2017 09:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, Melikgazi İlçesi Tacettin Veli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; baba Erol Adıyaman önce eşi Safiye Adıyaman'ı öldürdü. Daha sonra çocukları Çınar Berk Adıyaman, Elanur Adıyaman ve Nazlı Nur Adıyaman'ı öldüren baba Erol Adıyaman, ikinci kattaki evlerinden aşağıya atladı. Hastaneye kaldırılan Erol Adıyaman'ın komaya girdiği öğrenildi.

YORUMLAR 11
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet sadece suçluyu cezalandırmak ve suçu bu şekilde önlemek tarzını benimsememeli. İstisnasız her suçun kaynağı araştırılmalıdır. Mesele suçlu kadar nedenini bulmak da olmalı. Bu şekilde suçun sebepleri üzerinde araştırmalar yapılarak, sorun ortaya çıkmadan çözülmeli. Bir aile dramatik bir şekilde yok oldu, yazık. Yani bence suçu önlemek için ceza ver mantığı eksik ve kolaycı bir anlayıştır.
    Cevapla
  • Aki 6 yıl önce Şikayet Et
    Komşu selam vermese muhtar mahallesi kimin derdi var sormasa belediye başkanı dertlerini dinlemese mahalleli derdine çare oolmasa böyle olay lar olur
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyecek söz yok...
    Cevapla
  • ibr 6 yıl önce Şikayet Et
    ölmek istiyorsan öldürmeden önce atla ailenden ne istedin
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    allahım sen aklımıza mukayet ol. ne kadar aci bir durum nacizane fikrim özellikle dini eğitim başta olmak üzere kadınlar çocuklar bizlere emanetir anlayışıyla okullarda bir eğitim verilirse faydalı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!