Mesut Yılmaz oğluyla ilgili acı gerçeği açıkladı!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Mesut Yılmaz'ın 'Göstermediğimiz doktor kalmadı, son olarak da tedaviyi reddediyordu' dediği öğrenildi.

GİRİŞ 18.12.2017 15:50 GÜNCELLEME 18.12.2017 16:29
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.  

MESUT YILMAZ CENAZEYİ ALMAYA GELDİ

Mesut Yılmaz sabah erken saatte Şişli'deki hastaneye diğer oğlu Hasan Yılmaz ile birlikte giderek cenazeyi aldı. Bitkin bir halde görünen Mesut Yılmaz oğlunun cenaze aracıyla camiye geldi. Cami avlusuna cenaze taşınırken Mesut Yılmaz ön taraftan tabuta omuz verdi. O sırada Berna Yılmaz cami avlusunun girişinde bekliyordu.

EVLADINA SON BAKIŞ

Oğlunun cenazesinin geldiğini gören Berna Yılmaz uzanıp tabutuna dokundu. Ağlamaktan gözleri şişmiş olan Berna Yılmaz, cami avlusuna kadar oğlunun tabutunun arkasından yürüdü.

Önceki gün evinde hayatını kaybeden Yılmaz için, öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Mesut ve Berna Yılmaz çifti, cami avlusunda kurulan çadırda, taziyeleri kabul etti.

Daha sonra öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namaz öncesinde imam, konuşmasının bir bölümünde, Cahit Sıtkı Tarancı'ya ait "35 yaş" şiirinden dizeler okudu.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller de katıldı.

ERDOĞAN OMUZ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yavuz Yılmaz'ın tabutuna caminin çıkışına kadar omuz verdi.

MESUT YILMAZ ACI GERÇEĞİ AÇIKLADI

Mesut Yılmaz ile kısa bir konuşma yapan gazeteci Taha Akyol, aralarında geçen konuşmayı anlattı. Mesut Yılmaz'ın kendisine oğlunun tedaviyi kabul etmediğini söylediğini belirten Taha Akyol, bu sırada Mesut Yılmaz'ın gözyaşlarını tutamadığını da sözlerine ekledi.

"HAYATTA HİÇBİR ŞEYDEN MUTLU OLMUYORDU"

Taha Akyol, "Mesut Bey ile konuştuk... ' 7 yıldır tedavi ediliyordu, fakat bir türlü çare bulamadık' dedi. 'Göstermediğimiz doktor kalmadı' dedi. Son olarak da 'tedaviyi reddediyordu' dedi. 'Hayatta hiçbir şeyden mutlu olmuyordu. Allah rahmet eylesin' dedi, bu sırada gözleri doldu.. Gözleri yaşarınca sohbeti kapattık." aralarında geçen konuşmayı diye anlattı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesi, Kanlıca Mezarlığında toprağa verildi. 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesi Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğlen namazına müteakiben kılınan namazın ardından Kanlıca mezarlığına getirildi. Burada Mesut Yılmaz, Berna Yılmaz ve Hasan Yılmaz taziyeleri kabul etti. Acılı ailenin ayakta güçlükle durduğu görüldü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de mezarlığa gelerek acılı aileye destek oldu.

KAYNAK: AA, İHA, DHA
YORUMLAR 42
  • Aslı ASTARIYOK 6 yıl önce Şikayet Et
    belki şu oldu ülkemizin bi felaket yada zorluk anında tüm kutupları bir araya gelebiliyor. bu iyi bir haslet.. allaha kimseye acı vermesin. çoğu acıyı yaşamadığımız için bilemeyiz..
    Cevapla
  • ismet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ölüm müslümana ahireti hatırlatır
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah demeyen mutlu olamaz
    Cevapla
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    koltuk sevdalılarına ibret olsun,bu dünyada herşey gidici ve yalan,gerçek olan ebedi dünya,ahiret.
    Cevapla
  • Trbelcika 6 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel bir cami maşşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...