Hükümetten skandal paylaşıma sert tepki!

BAE Dışişleri Bakanı'nın Fahreddin Paşa'yı "hırsızlıkla" suçlayan Tweeti'yle ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Işık, "Tek kelimeyle onlar adına utanç vericidir." dedi.

Hükümetten skandal paylaşıma sert tepki!
Hükümetten skandal paylaşıma sert tepki!
GİRİŞ 20.12.2017 11:59 GÜNCELLEME 20.12.2017 13:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı'nı Abdullah bin Zayed'in Medine'deki kutsal emanetleri kurtarıp İstanbul'a getiren Fahreddin Paşa'yı "hırsızlıkla" suçlayan 'tweet'ine Ankara'dan bir tepki daha geldi. Başbakan Yardımsıcı Fikri Işık, "Tek kelimeyle onlar adına utanç vericidir." dedi.

"ONLAR ADINA UTANÇ VERİCİ"

Başbakan Yardımcısı Işık, "Biz Bağdat'ı, Kudüs'ü konuşurken, kendini bilmezlerden birisi çıkıp Sayın Cumhurbaşkanımızı da işin içine katarak, Medine müdafii Fahrettin Paşa'ya dil uzatıyor. Böyle bir tweeti Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanının retweet etmesi tek kelimeyle onlar adına utanç vericidir. Zayed'in bu yanlıştan bir an önce dönmesini ve böylesi propagandalara alet olmaması gerektiğini vurgulamak isterim." diye konuştu.

ÜNAL'DAN DA TEPKİ GELMİŞTİ: TARİHE İHANET

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed'in, sosyal medyadaki bir kullanıcının, Medine müdafisi Fahreddin Paşa'nın yerel halka karşı suç işlediğini iddia eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde görüş içeren paylaşımına AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan sert tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, şunları kaydetti:

Hz. Peygamber'in yattığı mübarek topraklara düşman çizmesi değmesin, kutsal emanetlere namahrem eli sürülmesin, İslam sancağı Medine-i Münevvere gönderlerinden inmesin diye askerleriyle çekirge yiyerek savaşıp Medine Müdafası Destanı'nı yazan Çöl Kaplanı'dır Fahreddin Paşa. BAE Dışişleri Bakanının yaptığı çarpıtma, yalan, kin, nefret ve tarihe ihanet dolu paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu tarz paylaşımların ne milletimiz ne de bölge halkları nezdinde hiçbir değerinin ve karşılığının olmadığı bilinmelidir.

Ünal, Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, mazlumlara umut, huzura ve güvene teminat, vicdana, hakka, hukuka ve adalete ses olmaya devam edeceğini vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • sdf 6 yıl önce Şikayet Et
    karikatür gibi tipe bak hizaya gel.
    Cevapla
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    ciguliye bak hele
    Cevapla
  • veysel 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tam çakal .peygamberimiz bunları görseydi herhalde yüzlerine tükürürdü
    Cevapla
  • MEHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    15 sene sonra göreceğiz Birleşik Arap Emirliklerini ne haldeler. Ettikleri ihanetin hesabını en nihayetinde ödeyecekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş