Mevlüt Uysal açıkladı! 'Görevden uzaklaştırdım'

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'nin kızdığı zabıta memuruna önce bağırıp çağırdı, ardından tokat attığı görüntüler ile ilgili açıklamada bulundu.

GİRİŞ 22.12.2017 07:29 GÜNCELLEME 22.12.2017 09:18
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Uysal yaptığı açıklamada, "Görüntüler çok üzücü ve insanlık adına utanç vericidir. Zabıta Daire Başkanını görevden uzaklaştırdım ve hakkında soruşturma başlattım." dedi.

Emniyet şeridini kullandığı gerekçesiyle önce bağırıp ardından tokatladığı zabıta memurunun bayılmasına sebep olan İBB Zabıta Daire Başkanı'na bir tepki de İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal gece yarısından sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek Zabıta Daire Başkanı Karali'nin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

 

 

Uysal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Zabıta memuruna şiddet’ görüntüleri çok üzücü ve insanlık adına utanç vericidir. Ben de haklı tepkilerini gösteren vatandaşlarımızla aynı duyguları yaşadım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde konumu ve sıfatı ne olursa olsun her çalışanımız saygıdeğerdir.

YORUMLAR 41
  • omer 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık
    Cevapla
  • Davranış bozuklğ 6 yıl önce Şikayet Et
    Kocaman adama tokat nedir?Sen kimsin be?
    Cevapla
  • millet 6 yıl önce Şikayet Et
    ne oluyoz laaa bune sen kimsinde tokat atiyon
    Cevapla
  • bu arada 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış şeritte gitmesine bu şekilde olmasa da tepki göstermesini takdir ettim bu arada. Düşünsene kendisine yapılmış bir saygısızlık veya işine savsaklaması falan değil vatandaşa yapılan bir yanlışı cezalandırmış. Yöntem yanlış tabiki.
    Cevapla
  • Asi adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette hiyerarşi çok abartiliyor.Amirsen amirsin askeriye mi lan orasi esas durusta bekle el bagla ayip ya magrurlanma padisahim senden buyuk ALLAH var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...