Acemi hırsız işyeri sahibini bile güldürdü...

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir börekçiye giren hırsız, tezgaha geçilen boşluğu görmeyip, tırmanarak hırsızlık yapınca işyeri sahibini bile güldürdü.

Acemi hırsız işyeri sahibini bile güldürdü...
Acemi hırsız işyeri sahibini bile güldürdü...
GİRİŞ 27.12.2017 11:51 GÜNCELLEME 27.12.2017 12:33

Olay, Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesinde bulunan ilçesinde bulunan bir börekçide meydana geldi. Sabah 04.00 sıralarında iş yerine giren hırsız, yazar kasa içinde bulunan yaklaşık 80 lirayı alarak kayıplara karıştı.

TEZGAHA GEÇİLEN BOŞLUĞU GÖRMEDİ

Hırsızlık, sabah iş yerine gelen çalışanlar tarafından fark edildi. Güvenlik kameralarına da yakalanan hırsızın tedirgin tavırları dikkat çekti. Hırsızın, tezgahın arkasına kolay bir şekilde geçmek yerine, tezgaha tırmanarak paraları çalmayı tercih etmesi iş yeri sahibini bile güldürdü.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Hırsızın önce dükkan etrafında gezdiğini ifade eden işyeri sahibi Samet Sayan, “Sabah 4 sıralarında, kimsenin olmadığı zamanlarda, en müsait gireceği yerden giriyor. Bizim camlarımız müsait. Sakin bir şekilde giriyor. Dükkanın içinde çok sakin. Sonra eğiliyor, kalkıyor, birisini görüyor zannedersem. Tezgahın arkasına dolaşmak yerine, tırmanarak paraları alıyor. Aksiyon arıyor galiba. Paraları alıp gidiyor” dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı