İstanbul trafiği felç oldu

Tatile gitmek üzere yola çıkan vatandaşların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafikte doluluk yüzde 75'i buldu.

GİRİŞ 29.12.2017 17:35 GÜNCELLEME 29.12.2017 17:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2017'nin son mesai gününde üç günlük yılbaşı tatilinin başlamasıyla İstanbul trafiği adeta durma noktasına geldi. Yılbaşı tatili öncesi son çalışma gününü sona ermesiyle birlikte İstanbul trafiğinde geçen uzun saatler de başladı. Tatile gitmek üzere yola çıkan vatandaşların oluşturduğu yoğunluluk nedeniyle İstanbul trafiğindeki doluluğu yüzde 75'i buldu. Avrupa Yakası’ndan Anadolu’ya geçişlerde ise araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

YORUMLAR 2
  • bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    genç kaldınız istanbul ankara ikisindede en az 500-600'er km metro ağı olacaktı. Ağır taşıt trafiği gündüz yasak olacak gece serbest olacak . metroyuda gece lojistik amaçlı kullanacaktılar . otobüslerin tanesine 1 milyon euro verip binlerce otobüs alacağınıza o parayla kaç km metro yapardınız .
    Cevapla
  • Hanzala 7 yıl önce Şikayet Et
    3 günlük yılbaşı tatili için trafiği felç eden behey zavallılar ahirtte ebedi tatil için hazırlık yapıyormusunuz mesela bir yetimi sevindirip acısına ortak oluyormusunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye 'Mavi Vatan'ı dünyaya ilan etti! UNESCO tescilledi, Yunan köpürdü
Rusya'dan İsrail'i titretecek nükleer açıklama! Bardak taşıyor...