Zonguldak'ta 'mor beyin' mağduru 25 kişiye tahliye

Zonguldak'ta, 'mor beyin' yazılımıyla iradeleri dışında 'Bylock'a yönlendirildiği tespit edilen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu 25 kişi, tahliye edildi.

Zonguldak'ta 'mor beyin' mağduru 25 kişiye tahliye
Zonguldak'ta 'mor beyin' mağduru 25 kişiye tahliye
GİRİŞ 29.12.2017 21:57 GÜNCELLEME 29.12.2017 21:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 11 bin 480 telefon kullanıcısının 'mor beyin' yazılımıyla iradeleri dışında Bylock'a yönlendirildiğinin tespit edildiğinin açıklamasının ardından Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı yeniden değerlendirme yaptı.

Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, cep telefonu hatlarının örgütün şifreli haberleşme programı 'Bylock IP'lerine iradesi dışında yönlendirildikleri tespit edilen 25 kişi tahliye edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Bylokc denilen melanet uzun bir uğraşın ardından çözüme kavuşturulabildi. İlk sene cezalandırmaya gidebilmek için kişinin telefonuna bylock kurması yeterliydi. Peyderpey çözümler gelmeye başlayınca ayıklamalar da başladı. Şimdi de tahliye sırası talimat mesajı almayanlarda. Nedir o talimatlar? paranızı bankasyaya yatırın, bulunduğunuz yerde hangi parti güçlü ise oyunuzu ona verin ve sohbetlere daha sık katılın gibi örgütsel talimatlar her ne kadar da talimatlar masum da görünse talimatı örgüt verdiği için örgütsel talimata giriyor. Zaten malum örgütün işleyiş biçimi insanların dini duygularıyla oynayıp masum isteklerle kandırmak değilmi.
    Cevapla
  • ard 6 yıl önce Şikayet Et
    dun hain dedınize bugun madur diyorsunz bu olay sonra meydana cıksaydı bunarada tektip kıyfet giydirsedi ne olacakti
    Cevapla
  • Gkhn 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan korkun bu olay aciga cikmasaydi ne olacakti bu insanlara yazık
    Cevapla
  • Af af 6 yıl önce Şikayet Et
    Af çıksın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı