Kaymakam ikna etmeye çalıştı ama...

Karnesinde zayıf notu olduğunu düşünerek ağlayan 1'inci sınıf öğrencisi Ali Efe Soydemir'i Kaymakam Enver Yılmaz ile Belediye Başkanı Cahit Ulgar, güçlükle ikna etti.

GİRİŞ 19.01.2018 13:08 GÜNCELLEME 19.01.2018 16:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ardahan Posof İlkokulu'nda düzenlenen yarıyıl karne dağıtım törenine Kaymakam Enver Yılmaz ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar katıldı. 1/A sınıfında okuyan Ali Efe Soydemir, karnesini Kaymakam Yılmaz'ın elinden aldı. Karnesinde ders notlarının hepsinin 'Çok İyi' olmasına rağmen 'Zayıf' notu olduğunu düşünen öğrenci, gözyaşlarına boğuldu.



Kaymakam Yılmaz ile Belediye Başkanı Ulgar, ağlayan öğrenciyi güçlükle ikna etti. Diğer arkadaşlarının karnelerinde de aynı notların olduğunu gösteren Başkan Ulgar, Ali Efe'den ağlamamasını istedi. Kaymakam Enver Yılmaz ise çocuğu, başını okşayarak sakinleştirmeye çalıştı.



İlçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerde karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Enver Yılmaz, "Arkadaşlar sizlerin bir büyük ağabeyi olarak kitap okumanızı rica ediyorum. Ne kadar kitap okursanız o kadar kendinizi daha iyi ifade edersiniz. Keşke sizlerin yaşındayken daha çok kitap okusaydım diyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk olduğu için acıdım.Hepsi çok iyi yazdığına göre çok iyinin ne olduğunu öğrenmemiş ki; zurnanın zırt dediği yer denir ya öyle bir şey...
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Norveçte ilk öğretimde karne yok
    Cevapla
  • galatasar 6 yıl önce Şikayet Et
    okumasi,yokmuymus ta,agliyor. :D
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Canım benim dünya tatlısı.Sakın üzülme.Allah hep yüzünü güldürsün.
    Cevapla
  • Öğretmen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta çocukları böyle yarışlara sokmak kadar yanlış bir şey yok. 2.3.sınıf öğrencilerine deneme sınavı yapılıyor. Bunlar daha çocuk. Yapmayın yazıktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti