Teröristlerde büyük panik! ABD bizi sattı

Türkiye’nin Afrin’de başlattığı askeri harekat sürerken terör örgütündeki büyük panik telsiz konuşmalarına yansıdı.

GİRİŞ 21.01.2018 07:51 GÜNCELLEME 21.01.2018 09:31
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Haftalardır beklenen Afrin Harekâtı dün saat 17:00 itibariyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘operasyonun fiilen başladığını’ duyurmasının ardından Hava Kuvvetleri’ne bağlı 72 savaş uçağı, PKK/PYD hedeflerini bombalamak için sınır ötesine geçti. Türk Silahlı Kuvvetleri, operasyonu ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ olarak isimlendirdi. Zeytin Dalı kapsamında mühimmat yüklü F16’lar, Afrin’de PKK/PYD’li teröristlere ait sığınak ve barınakları, silah ve mühimmat depolarını, ayrıca gözlem noktalarını yerlebir etti. Sığınak delici lazer güdümlü milli mühimmatın kullanıldığı operasyonda birkaç saat içinde 113 hedeften 108’i vuruldu. Operasyona katılan savaş uçaklarının sayısı itibariyle cumhuriyet tarihinin en büyük bombardımanı olan Zeytin Dalı, gece saatlerinde de devam etti. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri de harekâtın başlamasıyla birlikte Afrin taarruzuna kalktı.

ABD BİZİ SATTI

Bombardımanda Kıybar Kampı başta olmak üzere Afrin genelinde en az 30 PKK’lı öldürüldü. Akşam saatlerinde 200 kadar terörist de hastanelere yaralı olarak getirildi. Panik içindeki hainlerin telsiz konuşmalarına, “ABD bizi sattı” ifadeleri yansıdı.

YENİ ŞAFAK

YORUMLAR 72
  • Feyzullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün bakalım; ABD size neden milyonlarca dolarlık silah vesaire yardımı yapsın? Amacı sizi kullanıp işi bitince atmak. Bağımsız Kürdistan ABD'nin umurundaydı sanki.
    Cevapla
  • Yerelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin. 10 bin km. öteden gelmiş seni kullanıyor. İşi bitince de tuvalet kâğıdı gibi atıp gidecek. Yankilerin tarihi hep böyledir. Hiç mi kovboy filmi izlemediniz? Bunlar çıkarları için her şey yaparlar. Irakta yaşananları görmediniz mi? Duymadınız mı? Bir an önce aklınızı başınıza alın ve bu yanlıştan dönün. Yoksa pisipisine yok olup gideceksiniz.
    Cevapla
  • ömer yapış 6 yıl önce Şikayet Et
    la galibe illahlah ,herkesin arkasını dayadığı yer belli ,siz arkanızı abd ye dayayın bizde rabbimize
    Cevapla
  • Alican 6 yıl önce Şikayet Et
    Satılık olanlar zamanı geldiğinde mutlaka satılır..Buna niye şaşırıyorsunuz satılık alçaklar..
    Cevapla
  • saltoli 6 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki muhalefette sadece genrlbaskanlari allah mehmetcigikorusun dedi yandaslari yuhladi hdp yi birakanlar chp demi toplandi eeee okadar yem verirsen etrafinda guvenli liman olarak toplanirlar iste
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!