Sızma girişimi önlendi! 8 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesindeki unsurlarına saldırı amacıyla sızma girişiminde bulunan 8 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 24.01.2018 09:08 GÜNCELLEME 24.01.2018 10:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

TSK tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak için cumartesi günü saat 17.00'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" devam ediyor. 

8 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şeyh Horoz bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına saldırı amacıyla dün gece sızma girişiminde bulunan PKK/PYD/YPG terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Harekat, Türkiye'nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, BMGK'nin terörle mücadeleye yönelik ilgili kararlarıyla BM sözleşmesinin 51'inci maddesinde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde terör hedeflerini vurmaya dönük, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak icra ediliyor. 

YORUMLAR 11
  • SeZgi 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu devlete ihanet eden kişiler kamu görevi yapamamalı. Ne vekil ne memur ne avukat be eczacı ne doktor. Bunlar kamu görevleri olan işler . Delireceğim ya adam açık açık terör örgütü pkk sempatizanı olduğunu beyan ediyor güvenlik soruşturmaları berbat adam ilk açığa alındı şimdi tekrar işe başladı . Tüm Facebook Twitter kayıtları pkk propogandası olan hainler 35 yaşından sonra tüm yazdıklarını silince değişmişler mi . Bu hainler hala işlerine devam ediyor . Devletin maaşını alıyor . Bu devlete vefa borcu olduğunu düşünmeyen tek bir kişi dahi memur doktor avukat eczacı olmamalı . İle alırken lütfen dikkat . Bildiğim gerekli yerlere bildirdiğimiz hainler var
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    teröristler allah leşinize bereket versin kökünüz kazınsın amiiiiin
    Cevapla
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    geberbek istemiş it..hakettikleri cehennemlerine kavuşmuşlardır..Aslanlarımızın ellerine sağlık..
    Cevapla
  • Bozkurt65 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize saglik yiğit mehmetçikler. Gebertin hainleri.Afrini bu hainlere dar edin allah aşkına vatan aşkına
    Cevapla
  • Hey Maşallah 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Barekallah!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor