Yürek dağlayan kare! Şehit eşini böyle karşıladı

Afrin şehidi Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'ın , 4 aylık eşi Gamze Mehmethan şehidini giydiği askeri üniforması ile karşıladı.

GİRİŞ 28.01.2018 13:15 GÜNCELLEME 28.01.2018 16:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Fatih Mehmathan'ın cenazesi saat 09.45 sıralarında askeri bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildi.

İHA'nın haberine göre, şehidin cenazesini havalimanında babası Mehmet, annesi Nihal ve eşi Gamze Mehmethan ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Cenazesi askeri uçaktan indirilen Fatih Mehmethan'ın tabutu askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Bu sırada bazı yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

 

 

Şehidin cenazesi daha sonra konvoy eşliğinde gasilhaneye götürüldü.

ŞEHİT EŞİNİ ASKERİ ÜNİFORMAYLA KARŞILADI

Sabah saatlerinde uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesini ailesi karşıladı. Konvoy eşliğinde Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine getirilen şehidi, 4 aylık eşi Gamze Mehmethan giydiği askeri üniforma ile karşıladı ve "Kalk da bana gel" diye seslendi. Gamze Mehmethan bu sözlerin ardından eşinin tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Henüz 4 aylık evli olan Fatih Mehmethan'ın cenazesi bugün ikindi vakti Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından Kocatepe Şehitliği'nde toprağa verilecek.

YORUMLAR 15
  • Ìsa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekani cennet olsun Allah esine ve yakinlarina sabir versin
    Cevapla
  • TR-SAKARYA 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehide Vefamı! Sanmam helal etsin hakkını şehit. Devam ediyor vatan için tehdit. Hep sabır, metanet neden bu tahdit? Şehide vefamı taziye, beyanat. Esasa aykırı, kısas’sa inat.. Sağ olacaktır elbette vatan. ‘’Vatan içindir’’ verilen bunca can. İncinmeyi bırak, kırıldı Atan. Şehide vefamı taziye, beyanat. Esasa aykırı, kısas’sa inat.. Vatan içindir en şerefli ölüm. Şehidin kabrinde gonca bir gülüm. Haine merhamet, şehide zülüm. Şehide vefamı taziye, beyanat. Esasa aykırı, kısas’sa inat. _Orhan Afacan * Türkiye *
    Cevapla
  • seda 6 yıl önce Şikayet Et
    aile ve sosyal politikalar bakanligimizdan acilen şehit ailelerimizle bizleri kaynastiracak kardeş sehit aile projesi bekliyoruz. sehitlerimizin yavrularını birlikte büyütelim. borcumuzu biraz olsun ödemeye çalışalım.
    Cevapla
  • bitlisli 6 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesinede sabır versin inşallah.
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Efendimize komsu etsin Sehidimizi ve dört aylık evliyken bu acıyı yasayan kıymetli bacımızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!