Can Dündar'a ödül Thomas'a hapis!

Almanya, Türkiye'de devlet sırrını ifşa edip kaçan Can Dündar'ı korumaya aldı. Alman vatandaşları Thomas M. ile Martin M. ise 'devlet sırrını ifşa etmek' suçundan tutuklandı.

Can Dündar'a ödül Thomas'a hapis!
Can Dündar'a ödül Thomas'a hapis!
GİRİŞ 31.01.2018 10:39 GÜNCELLEME 31.01.2018 10:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

MİT TIR'larını ifşa ederek, hain FETÖ'cülere tetikçilik yapan Cumhuriyet gazetesinin eski yayın yönetmeni Can Dündar, Almanya'ya firar etti, mağdur rolünü oynadı. Almanya, Türkiye'ye yaptığı ihanet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı hakaretler yüzünden, Can Dündar'a sahip çıktı, pasaport bile verdi. Dündar, devlet sırlarını yayınmlayarak suç işlediği bilindiği halde korundu, el üstünde tutuldu.

THOMAS İLE MARTIN CEZAEVİNDE

Almanya'da bir süre önce emsal bir olay yaşandı. Almanya Federal Savcılığı, patlayıcı maddeler üreten bir şirkette çalışan 54 yaşındaki Thomas M. ile bir silah şirketinde şube müdürü olan 59 yaşındaki Martin M.'nin devlet sırlarını ifşa ettikleri gerekçesiyle tutuklandığını açıkladı. Ancak Can Dündar için kıyameti koparanlar, iki Alman'ın tutuklanmasına sessiz kaldı.

İHANET ALMANYA'DA DA ÇOK CİDDİ BİR SUÇ

Can Dündar FETÖ'cü hainlerin durdurduğu MİT TIR'larını ifşa etti, "Hükümet teröristlere silah gönderiyor" iftirasını gazetesine bastı. Şimdi Almanya'da gününü gün ediyor. Aynı Almanya, Thomas M.'yi, Savunma Bakanlığı'nın bütçe planlamasıyla ilgili taslağını Martin M.'ye vererek, yayılmasını sağlamakla suçluyor. Çünkü ihanet Almanya'da da ciddi bir suç..

YORUMLAR 18
  • m.vp 6 yıl önce Şikayet Et
    almanya devletinin dusmani olan almanlar buyrun gelin turkiyeye biz size sahip cikariz
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman demokrasisi adına endişeliyiz. Alman halkının özgürleşmesi icin elimizden geleni yapmalıyız.
    Cevapla
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye kaçsalardı ya...
    Cevapla
  • Taha 6 yıl önce Şikayet Et
    Hain dediğin kafir Can Dündar gibi olmalı,Nasıl sıyırmış onu örnek almalılar dır. Orada idam yok, ama infaz var, çok yakında hapiste intihar haberleri gelir.
    Cevapla
  • alemdar 6 yıl önce Şikayet Et
    onlara geldimi istedikleri gibi at kostursun bize geldimi demokrasi yemisim sizin demokrasinizi sizin agendaya goremi biz is yapacagiz ecnebi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?