iPhone X2, iPhone X2 Plus, LCD iPhone ne zaman geliyor? Özellikleri, fiyatı?

Dünyanın en büyük akıllı telefon devlerinden olan Apple üreticisinin, üç yeni iPhone modeli olan iPhone X2, iPhone X2 Plus ve LCD iPhone'u piyasaya sürmeyi hazırlandığının bilgisine ulaşıldı. Peki, iPhone X2, iPhone X2 Plus ve LCD iPhone ne zaman geliyor? İşte, iPhone X2, iPhone X2 Plus ve LCD iPhone ile ilgili sızdırılan tüm deteylar...

iPhone X2, iPhone X2 Plus, LCD iPhone ne zaman geliyor? Özellikleri, fiyatı?
iPhone X2, iPhone X2 Plus, LCD iPhone ne zaman geliyor? Özellikleri, fiyatı?
GİRİŞ 31.01.2018 16:51 GÜNCELLEME 31.01.2018 16:51

iPhone X, iPhone 8 ve iPhone X modellerini kullanıcısıyla buluşturarak adından sık bir şekilde söz ettiren Apple üreticisi, elde edilen bilgiler doğrultusunda bu yıl iPhone X2, iPhone X2 Plus ve Face ID'li LCD iPhone modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.  Ancak konuya ilişkin Apple üreticisi tarafından resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, şirkete yakın kaynaklar tarafından farklı fiyat aralıklarında ve özelliklerde üç yeni iPhone modelinin satışa çıkarılacağı üzerinde duruldu. Peki, iPhone X2, iPhone X2 Plus ve Face ID'li LCD iPhone özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? 

iPhone X2, iPhone X2 Plus ve LCD iPhone özellikleri belli oldu mu?

 

 

DigiTimes'a göre ise Apple, şu an dört iPhone birden geliştiriyor ve bunların üçü piyasaya sürülecek. Bu telefonlar, 5,7-5,8 inç'lik bir LCD modelden, 6,0-6,1 inç'lik bir LCD modelden, 6,4-6,5 inç'lik bir OLED modelden oluşuyor.

İki LCD, bir OLED iPhone, Apple'ın geçen sene iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'te yaptığıyla eşleşebilir.

DigiTimes'a göre Apple, 6,0-6,1 inç'lik bir başka model daha geliştiriyor ancak bu model gerçeğe dönüşmeyecek.

iphone

iPhone X2, iPhone X2 Plus ve LCD iPhone fiyatı belli oldu mu?

iPhone X2, iPhone X2 Plus ve LCD iPhone modellerinin fiyatları ile ilgili şu an için kesin bir bilgi olmamakla birlikte, iPhone X2'nin 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı düşünülüyor.

iphoe

iPhone X piyasadan çekilecek mi?

Birkaç gün önce ortaya çıkan raporlar, Apple'ın yeni bir iPhone X piyasaya sürdükten sonra iPhone X'i piyasadan çekebileceğini söylüyordu. Ancak The Investor'ün raporuna göre böyle bir durum söz konusu değil. Rapor, iPhone X'in "en küçük ve muhtemelen en ucuz tam boyutlu iPhone" olarak satılmaya devam edileceğini söylüyor.

iphone

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı