Bu görüntü ABD'nin iddiasını çökertti!

ABD'nin YPG’nin terör örgütü olmadığı, PKK ile organik bağının bulunmadığı iddiası uydu görüntüsü ile çürüdü.

GİRİŞ 31.01.2018 16:20 GÜNCELLEME 31.01.2018 17:31
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin tüm uyarı ve itirazlarına rağmen terör örgütü DEAŞ’la mücadele bahanesiyle Suriye'nin kuzeyinde PKK’nın uzantısı YPG terör örgütünü destekleyen ABD'nin iddiasını çürüten bir uydu görüntüsü ortaya çıktı. Afrin’e bağlı Bülbül beldesine yakın bir konumda terör örgütü yöneticisi Abdullah Öcalan’ın uydu görüntüsü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre oldu. 

Amerika birleşik Devletleri’nin YPG’nin terör örgütü olmadığı, PKK ile organik bağının bulunmadığı iddiası uydu görüntüsü ile çürüdü. ABD’nin Türkiye’nin uyarılarına rağmen desteklediği YPG’nin PKK ile bağlantısı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın uydu görüntüsü ile bir kez daha ortaya çıktı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre olan görüntü Afrin’e bağlı Bülbül beldesinin yakınlarındaki Darmık Dağı'nda yer alıyor. Uygulamaya girildiğinde coğrafi sekmesinde uygun koordinatlar girilince terör örgütü yöneticisinin görüntüsü açıkça ortaya çıkıyor.

 

GÖRÜNTÜNÜN KONUMU BELLİ

Uygulamada enlem alanında 36.78020246, boylam alnına ise 36.81205809 değerleri girildiğinde PKK/YPG yöneticisi Öcalan’ın görüntüsü ortaya çıkıyor. Terör örgütünden temizlenen alanlarda bulunan tünellerde teröristlere ait Türkçe ve Kürtçe yazılmış günlükler, çok sayıda siyasi doküman ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a ait fotoğraflar bulundu.

HAVAYA UÇURULDU

JETLER, ÖCALAN RESMİNİ İMHA ETTİ

Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Afrin kentine bağlı Sahra ile Bülbül arasındaki kırsal alanda, beton bölüme boyayla yapılan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın resmi, İnsansız Hava Araçları (İHA) ile tespit edildikten sonra koordinatları Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bildirildi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması'ndaki coğrafi bölümler alanı ile Google Haritalar'da '36.77954505' enlem ve '36.81206886' boylamda net şekilde görülen, Darmık Dağı'nın arka tarafında düşen alandaki Öcalan resmi, öğle saatlerinde, Türk jetleri tarafından hedef alındı. Jetler tarafından art arda sortilerle ateş altına alınan resim, tam isabetle imha edildi. Jetlerin bombalama anında, uçaktan çekilen fotoğraflarda hedefin imha edildiği görüldü. 

YENİ ŞAFAK

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 39
  • izmirkartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Resmin sahibini de patlatsak ne iyi olur. Elbette O günleri de göreceğiz inşallah.....
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD'yi terör destekçisi olarak uluslarararası mahkemelerde yargılatmak gerek. Yüzsüz, utanmaz, hayasız, fitne yuvası ülke oldukları artık apaçık ortada.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Google map da bile görülüyor, gavurd*lü bu zamana kadar dikkat çekmemiş...
    Cevapla
  • MARIA 6 yıl önce Şikayet Et
    Hal birseyleri ispat etmeye calisiyoruz.Fetö ile ilgili 80 koli dosya verdikde ne oldu.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD terörist dava açılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama