Şehit er operasyon öncesi 'tatile gideceğim' demiş

Kuzey Irak'ın Kani Rash bölgesinde devam eden operasyonlar sırasında, PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan 2 askerden bekâr Piyade Sözleşmeli Er Hayrettin Dindar (27), operasyondan bir gün önce, 2 halası ile cep telefonunda mesajlaşarak onlara fotoğrafını gönderdi.

Şehit er operasyon öncesi 'tatile gideceğim' demiş
Şehit er operasyon öncesi 'tatile gideceğim' demiş
GİRİŞ 02.02.2018 12:46 GÜNCELLEME 02.02.2018 12:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Memleketi Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Ormanbağı köyünde bugün toprağa verilecek olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hayrettin Dindar'ın baba evine dün akşam gelen askeri yetkililer, acı haberi aileye verdi. Dün akşam saatlerinden beri Kürtçe ağıtların yükseldiği şehidin evinde, cenazenin getirilmesi bekleniyor. Fenalık geçiren şehidin yakınlarını, kadın subaylar sakinleştirmeye çalıştı. Türk bayrakları ile donatılan Ormanbağı köyü meydanında yapılacak cenaze töreni için hazırlıklar tamamlandı.

AKRABALARIYLA MESAJLAŞTI

 

 

Şehit Hayrettin Dindar'ın, operasyondan bir gün önce, cep telefonunda akrabalarıyla kurdukları grupta, mesajlaştığı ortaya çıktı. Operasyona gitmeden önce bir kare fotoğrafını çekip gruba gönderen Şehit Dindar, Hacer ve Atike adlı halalarının, "Hayırdır gece gece nereye gidiyorsunuz?" mesajına, "Merak etmeyin tatile gideceğim" yanıtını verdi. Şehit Er Hayrettin Dindar'ın, burada paylaştığı fotoğrafının ise son fotoğrafı olduğu belirtildi.

YORUMLAR 10
  • hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    kendısı benım kölümdür bizimkıler de dun aksam cenaze ıcın siirt şirvan ormanbagı na gıtttıler RABBIM ŞEHADETNİ kabul etsın mekanı cennet olsun ALLAH mılletımıze devletimize bırlık beraberlık ler nasıp etsın
    Cevapla
  • Rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    mekanın cennet olsun inşallah. Rabbim bizleride senin şefaatine nail eder inşallah.
    Cevapla
  • TR2023 6 yıl önce Şikayet Et
    bizede böyle tatillerin en güzelini nasip et Rabbim..
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    sevgili kullar
    Cevapla
  • ercan turan 6 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM şehadetini kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok