Türk bayrağı NATO komutanını rahatsız etti

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan NATO karargahının ABD'li komutanı, şehit için duvarlara asılan bayrakların kaldırmasını istedi.

GİRİŞ 04.02.2018 11:29 GÜNCELLEME 04.02.2018 16:25
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Afrin'deki hain saldırıda şehit olan askerlerden Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

Şehidin evine bayrak asılırken, Çubukçu ailesinin evinin karşısındaki NATO Karargahı'nın duvarlarına da bayraklar asıldı.

 

 

ABD'Lİ KOMUTAN BAYRAKLARIN İNDİRİLMESİNİ İSTEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın iddiasına göre, NATO karargahının Amerikalı nöbetçi komutanı, karargah duvarlarına asılan bayrakların yasak olduğu gerekçesiyle indirilmesini istedi.



GENELKURMAY YALANLADI

 Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun İzmir'deki evinin karşısında yer alan NATO Müttefik Kara Kuvvetleri Komutanlığına bayrak astırılmadığına dair haberlerin doğru olmadığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, bazı basın yayın organlarında, Afrin'deki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu isabet alan tankta şehit olan Çubukçu'nun İzmir'deki evinin karşısında yer alan NATO Karargahına bayrak astırılmadığına dair haberler yer aldığı anımsatıldı.

Söz konusu haberlerin doğruyu yansıtmadığı belirtilerek, "Sabahın ilk saatlerinden itibaren bayraklar asılmış ve halen de asılı durumda bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.







 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 132
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala bayraklarimiz asiliymis ki indirin de dese burasi baska ulke istedigin kadar nato ya ver yeri soz hakkin izin vermeme hakkin var en kotu istenilmeyen adam ilan edersin gider.
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların ülkemde ne işi var bizim iktidar hergün amerikaya atıp tutuyor ama bu kafir amerikalılar daha ülkemde ütüyorlar
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    istenilmeyen adam ilan edin. kovun gitsin.
    Cevapla
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD vize krizi vardı coook üzüldüm her gün ABD ye gitmek için sanki sıra oluyordum TURKiYE gözünde ABD SOMURGECİ sırttan vuran terör destekle isbatli savaş suçlusu israille aynı bunların sonu yakindir
    Cevapla
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    Batı görevini yapmıyor üyesi zorda iken terör destek veren ülkeyi uyarıyor ABD yi sadece Ukraynaca ve Hıristiyan ülkelerde kan döküldüğünde devreye giriyor ırakta Suriye de Pakistan Afganistan vb İslam coğrafyasında kor ve sağır ölümlere musluman karın seyirci bosnadaki gibi bunlar sadece bayrağımızı görünce İzmir üssünde korkarlar ayrıca terör silah ve bilgi desteği belgelendi bunlar yargılanması basindaki sorumlulari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular