Başbakan Yıldırım: Bunlarla işbirliği yapmayın

Başbakan Binali Yıldırım Kilis'te Zeytin Dalı harekatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.02.2018 21:28 GÜNCELLEME 05.02.2018 08:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasında satır başları:

“Hatay’a 60, Kilis’e 34 olmak üzere 94 saldırı düzenlendi. Operasyonlarda 7 şehit, 113 yaralımız var. 15 günde 538 hedef imha edildi, 935 terörist etkisiz hale getirildi. Vatandaşımızın atılan roketlerden moral bozukluğu yok, aksine hırslanmış durumdadır. Böyle bir milletin evladı olmaktan gurur duydum”

“Afrin’de PKK/YPG ve DEAŞ örgütlerinin zulmünden inleyen Suriyeli kardeşlerimizin can güvenliğini sağlamak için kahraman Mehmetçik ve polislerimiz canla başla çalışıyorlar. Allah muvaffak etsin hepsi ile gurur duyuyoruz. 81 milyon vatandaşı için değil, güneyinde yaşayan milyonlarca Müslüman kardeşinin huzuru için mücadele vermektedir.

TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAYIN

Müttefik ülkelerin bu terör örgütleri ile iş tutması milletimizi ve bizi rahatsız ediyor. Bugün atılan füzelerin silahların nereden geldiğini çok iyi biliyoruz. Terör örgütleri ile işbirliği yapmayın. İnsan öldürmekten başka bir şey yapmayan terör örgütleri ile hiçbir yere varamazsınız. Türkiye bölgeye barış getiriyor, huzur getiriyor kardeşliği tesis ediyor.” dedi.

 

YORUMLAR 7
  • Yüzdeelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerle işbirliği yapmayın, diyerek işbirliği yapmalarını engelleyemezsiniz. Sonuçta ABD'nin İsrail'e yer açmak gibi bir amacı var ve bu amacını gerçekleştirmek için menfaatine göre hareket edecektir. Boş konuşmaya gerek yok! Vur, geç! Yahudiler karışıklıktan faydalanarak Golan Tepeleri'nin ardına askeri operasyonlar başlatacaklarını duyurdular. Ortadoğu'da kanın durması için ABD ve İsrail'e büyük bir darbe vurulmalı ki korkudan geri çekilmek zorunda kalsınlar. Başka türlü iflah olmazlar.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd apaçık düşmanımız. buna göre pozisyon almakta fayda var.
    Cevapla
  • Enigma 6 yıl önce Şikayet Et
    Sesli Düşünüyorum : İNCİRLİK KAPATILSIN ve diğer ABD uzantılı yerlerde...
    Cevapla
  • Canım Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Hani savaşa karşı olan ve imza veren sözde aydın vatan hainler vardı ya. Hatay ve Kilis'te yaşayan sivil halka yapılan saldırıları neden kınamazlar.
    Cevapla
  • Svs 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık seferberlik zamanı gelmedimi, toprak bütünlüğü felan, geçmişte bizim olan toprakları artık bizim etme zamanı. İstikrar için bu lazım. Türk milleti göreve hazır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında