Zaman Gazetesi sahibinden takiyye: Özür dilerim

Kapatılan Zaman gazetesinin eski imtiyaz sahibi Alaeddin Kaya, "İsmini bilemediklerim dahil tüm acılı insanlardan özür ve af diliyorum. Lütfen beni affetsinler." dedi.

Zaman Gazetesi sahibinden takiyye: Özür dilerim
Zaman Gazetesi sahibinden takiyye: Özür dilerim
GİRİŞ 08.02.2018 16:56 GÜNCELLEME 08.02.2018 16:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki davaya, sanıklar ve avukatların, cumhuriyet savcısının esas hakkındaki mütalaasına karşı beyanlarının dinlenilmesiyle devam edildi. 

Davaya müdahil olan Balyoz mağdurlarının avukatı Şule Nazlıoğlu Erol, 7 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen savcılık mütalaasına kısmen katıldıklarını söyledi. Geçmişte Balyoz davası sanıklarının adil yargılanmadığını ancak kendilerinin adil bir yargılama talep ettiğini belirten Erol, sanıklar arasında suçsuz olduğunu değerlendirdikleri kişiler bulunduğunu, bunların ayrılmasını istediklerini bildirdi. 
Daha sonra söz alan sanıklardan Alaeddin Kaya, "Bazı acıları paylaşmakta geciktiğim için özür dilerim. Ali Tatar'a kavuşan Satı ana için başsağlığı diliyorum. İsmini bilemediklerim dahil tüm acılı insanlardan özür ve af diliyorum. Lütfen beni affetsinler." dedi. 

YORUMLAR 16
  • mezzo 6 yıl önce Şikayet Et
    Papa Nın elini öpen kişi
    Cevapla
  • erguvan 6 yıl önce Şikayet Et
    Asla! AF Yok, Daha Mahkemeyi Kübra'da Hesap Vereceksiniz Hainler.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    geçmişte bu ülkenin hertürlü nimetelerini tepe tepe kullandınız.kibirinizden yanınıza yaklaşılmıyordu.ama ALLAH herkese hak ettiğini elbet bir gün gösteriyor.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Asıl hesaplaşma Mahşerde olacak , çünkü günümüz kanunları bazı suçlulara hakettikleri cezayı veremiyor. Giden geri gelmiyor.
    Cevapla
  • sermet 6 yıl önce Şikayet Et
    niye. İHANET affedilmez bunu bilmiyormusun alattin taş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!