Soyağacı sisteminin ne zaman açılacağı belli oldu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sistemdeki sorunun giderilmesi için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile birlikte çalışma başlattı.

Soyağacı sisteminin ne zaman açılacağı belli oldu
Soyağacı sisteminin ne zaman açılacağı belli oldu
GİRİŞ 12.02.2018 17:28 GÜNCELLEME 12.02.2018 17:28
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün soyağacı sorgulama sistemini e-devlet üzerinden vatandaşların hizmetine açma kararından sonra sistem kilitlenmişti. 

Geçici olarak kapatılan sistem günlük kota uygulamasıyla önümüzdeki günlerde tekrar devreye girecek.

 

 

EN GEÇ BİR HAFTA İÇİNDE YENİDEN AÇILIYOR

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sistemdeki sorunun giderilmesi için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile birlikte çalışma başlattı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden üst düzey bir yetkili, “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca çalışma yürütülüyor. Sistemin kapasitesinin yükseltilmesi söz konusu. Şu anda test çalışması yapıyoruz. Sistem kilitlenmeden en fazla ne kadar soyağacı sorgulama yapılabilir. Bu konudaki çalışma sürüyor. En geç bir hafta içinde vatandaşlar yeniden soyağacı sorgulaması yapabilecek. Ancak günlük kota olacak. Kullanıcılardan ricamız sakin olmaları” dedi.

YORUMLAR 68
  • gerçek vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Soy ağacımı zaten nüfustan alabiliyorum.. ama bir yere kadar.. Burda herkesin gözden kaçırdığı bir şey var. oda Osmanlı Arşivleri... Bunların sisteme yüklenmesini, Değerli Büyüklerimizden ve Sayın Bakan ve Başbakanımızdan talep ediyoruz. Ayrıca bu Arşivlerin Çevirisi de yapılırsa, Mükemmel olur.. Olurmu??? Olur. İstenilse olur. Varsın biraz zaman alsın. Ama bir an önce Osmanlı Nüfus Arşivleri sisteme yüklensin. selamlar. Kalın Sağlıcıkla
    Cevapla
  • Yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir sistem TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ temsil ediyor ise eğer LİMİT olmaz. Kitlenme olmaz. Şu bu olmaz ya bu işi yapın yada eskisi gibi kalsın adam ..Kimse Bu İsmi kirletmesine izin vermiyoruz bizler 3 kuruşluk site kuracaksa eğer oradan bu resmi sitedir ibaresini kaldırın çünkü 2023 hedefleyen Türkiye'de ben bunu yaşamak istemiyorum.
    Cevapla
  • ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece cumartesi ve pazar günleri aktif edilebilir.hafta içi vatandaşlar gerekli evrakları e-devlet üzerinden temin ettikleri için en azından onların mağdur olmalarının önüne geçilmiş olur.
    Cevapla
  • M.y. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne düşüneyim el alem uzaya araba yolluyor biz soyumuzu sopumuzu bilmiyoruz.
    Cevapla
  • Sistem 6 yıl önce Şikayet Et
    İçler acısı bir durum hangi sistem olursa olsun 3 5 kişi giriş yapınca sistem kilitleniyor. sosyal medya sistemleri milyonlarca kullanıcısı var bir yavaşlama söz konusu değil. Sistemler kurulurken hep kısa vadede yatırım yapılıyor.. sonrası malum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!