Türkiye'den flaş Almanya açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, Deniz Yücel'in serbest bırakılmasından sonra Almanya'da açıklamada bulundu.

GİRİŞ 16.02.2018 16:01 GÜNCELLEME 16.02.2018 22:06
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Almanya - Türkiye ilişkilerinde düzelmeler olduğunu belirten Yıldırım, "Almanya-Türkiye ilişkilerinde geçtiğimiz dönemde meydana gelen bazı sıkıntılar bugün giderilmiş gibi gözüküyor. İnşallah daha iyi olacak." ifadelerini kullandı

Başbakan Yıldırım: "(Türkiye-Almanya ilişkileri) Bundan sonra ilişkilerimizi geliştirecek adımları karşılıklı atacağız. Bunu yaparken tabii ki bizim beklediğimiz, birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya yönelik zararlı faaliyetlere izin verilmemesi, terör örgütlerine müsamaha gösterilmemesi. Bu bizim olmazsa olmazımız."

 

MERKEL: MEMNUNUM

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Deniz Yücel'in serbest bırakılması ile ilgili açıklamada bulundu. Merkel, "Deniz Yücel'in serbest bırakılmasından dolayı memnunum. Umarım Türkiye'de tutulan diğer Almanların da yargısal süreçleri hızlanacaktır. " dedi. 

 

 

YORUMLAR 54
  • Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ajan içerde çürüse ne işimize yarayacaktı?. belliki devletimiz bir koz olarak kullanmış
    Cevapla
  • Erguen 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman haberlerine bi bakın
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisin fendi merkeli yendi olay budur hem ab ye hem abd ye Allahın izniyle dik duruşuyla bir haftada reisten başkası cumhuriyet tarihinde kimse diz çöktüremedi egede bütün adalara üs kurabilen aynı anda afrinde ilerleyip abd ve ab ye diplomatik anlamda diz çöktüren başka bir hükümet yok Allah razı olsun
    Cevapla
  • işin aslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım kaç gün sürecek
    Cevapla
  • Hamza 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Tayyip kazandı görmüyormusunuz??? Almanyada kürt haberleri birden kesildi , Kürtler istedikleto gibi apoşlu protesto yürüyüşleri yapamıyorlar, Leoparlar işlenecek almanlar tarafından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!
26 ülke birleşti: İsrail'e kötü haber!