Boydak ailesine yönelik FETÖ operasyonu!

Bank Asya'ya mali destek verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan Boydak ailesine mensup 7 zanlıdan 3'ü adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 17.02.2018 15:38 GÜNCELLEME 17.02.2018 16:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kayseri merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen  operasyonda 17/25 Aralık sürecinden sonra Bank Asya'ya mali destek verdikleri  iddiasıyla gözaltına alınan Boydak ailesine mensup 7 zanlıdan 3'ü adliyeye sevk  edildi.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde  17/25 Aralık sürecinden sonra örgüt elebaşının talimatıyla Bank Asya'ya mali  destek amacıyla hesap açtıkları, mevduatları artırdıkları iddiasıyla Boydak  ailesi mensuplarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7  zanlıdan 3'ünün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

 

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen  S.B, A.B. ve M.B. adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  ekiplerince, Kayseri, Ankara ve İstanbul'da önceki gün eş zamanlı operasyonda  haklarında gözaltı kararı verilen Boydak ailesi mensuplarından M.E.B, A.B, S.B,  İ.B, M.B, S.B. ve Y.B. gözaltına alınmıştı. Firari Ş.B, B.B. ve C.F.B'nin  yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

YORUMLAR 3
  • sdc 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların zenginliği işçinin hakkını yemesiyle olmuştur bunu tüm kayseri bilir illaki her aileden bir kişi mutlaka çalışmıştır bunların fabrikalarında her yıl sonunda çıkış giriş gösterirlerdi
    Cevapla
  • ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    ama Abd ullah Gül eni üzersiniz..kaygı verici bulur..belkide ucu ona dayanır..yapmayın
    Cevapla
  • Akıllı deli 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kim fetöş e destek veriyorsa alın ne zengin ne fakir bu gün bunlara üzülürsek yarın biz ızdırap çekeriz şuda bir gerçek hain her yerde hayindir zehirli yılandır kafası ezilmeli dir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar