Baskını yapan polisler şoke oldu!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent girişinde durdurulan TIR'da çuvallara gizlenmiş 288 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Şehir merkezinde düzenlenen operasyonda ise ketçap kovaları içerisine gizlenmiş 340 kilogram esrar ele geçirildi.

GİRİŞ 23.02.2018 11:06 GÜNCELLEME 23.02.2018 11:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da, bir kısmı bazı batı illerine sevk edilen, bir bölümü de iş yerinde ketçapkovalarına gizlenmiş 628 kilogram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Lice ilçesinden temin edilen uyuşturucunun bazı batı illerine sevk edileceği bilgisine ulaştı.

Diyarbakır-Silvan kara yolunda kent girişinde durdurulan TIR'da yapılan aramalarda çuvalların içinde 288 kilogram esrar bulundu. Şüphelilerin, narkotik polisinin hassas burunlu köpeklerle arama yapması halinde uyuşturucunun tespit edilememesi için kent merkezinde TIR'a hayvan yüklemeyi planladığı öğrenildi.

 

Öte yandan ekipler, şehir merkezinde bir iş yerine düzenledikleri operasyonda ise hassas burunlu köpeklerle yaptıkları aramalarda kovaların içinde 340 kilogram esrar ele geçirdi. Kovalardaki esrarın, naylon poşete konulduktan sonra üstlerine ketçap sürülerek kamufle edildiği görüldü.

Her iki operasyonda gözaltına alınan iki kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR 1
  • Gereksiz Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkasındaki baronu baronları bulup Ölene kadar uyuşturucu içirteceksin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar