Bizi kandırmışlar! Türkiye’de savaş yok bayram var

Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek için sınırın sıfır noktasına giden Avrupa Sivil İnsiyatif Platformu Genel Başkanı Sedat Demir, “Avrupa’da basın ve medyanın sunduğu bir şey var: Türkiye’nin güney bölgesinde savaş var. Maalesef bizi kandırmışlar. Türkiye’de savaş yok. Düğün var, bayram var” dedi.

GİRİŞ 24.02.2018 16:17 GÜNCELLEME 24.02.2018 16:25
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sivil Toplum kuruluşları tarafından Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe verilen destek her geçen gün katlanarak devam ediyor. Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği ve Avrupa Sivil İnsiyatif Platformu da sınırın sıfır noktasında konuşlanan askeri birlikleri ziyaret etti. Şehit aileleriyle birlikte yapılan ziyarette, sıfır noktasında kurbanlar kesildi. 

Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner, “Necip bir milletiz. Buradaki birlik ve beraberlikten çok gururlandık” dedi.

 

DÜĞÜNE GELMİŞİZ

'Türkiye’de savaş var' diye kandırıldıklarını ifade eden Avrupa Sivil İnsiyatif Platformu Genel Başkanı Sedat Demir, “Bizler Avrupalı Türkler olarak, Evlad-ı Fatihanlar olarak sınıra geldik. Yaklaşık iki gündür bu bölgedeyiz. Bize Avrupa’da basının ve medyanın sunduğu bir şey var. Türkiye’de güney bölgesinde savaş var. Maalesef bizi kandırmışlar. Türkiye’de bir savaş yok. Türkiye’de düğün var. Türkiye’de bayram var. Biz düğüne gelmişiz. Müthiş bir kenetlenme gördük” dedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 28
  • Yozgatli 6 yıl önce Şikayet Et
    Atilan bombalarin dustugu yerle, Bomba dustuk sonu sesin nerden geldigi onemli. Bomba teroriste chp/hdp/avrupa ciyakliyo kuyruklari yaniyor.
    Cevapla
  • hasan ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan 40-50 yildir avrupada yasiyonuz haaaalen daha bu gavurlara inaniyonuzmu yaw yazilar olsun size gavuru cözememisiniz,? onlar gibi olmassiniz insallah...
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Cözdüler tabi cözmesinede sen önyargilarindan kurtul bi. Avrupadakileri kücümsemeyi birak. Burda avrupaya mesaj var anla artik.
    Cevapla
  • Guven 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa avrupa duy sesimizi bu gelen ses eziklerin sesi...
    Cevapla
  • Arnavut 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye herşeyiyle 10 numara dünyada eşi benzeri yok ama maalesef te bir o kadar da kötü inssan var. Onlarda olmasa dikensiz gül bahçesi gibi
    Cevapla
  • Aaaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın ikiyüzlü,fitne saçan,insanlıktan nasibini almamış,katillerin babası olduğunu anlamayan varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj