'Türkiye iyi okusun' diyen ABD'li sözcüye cevap!

Bozdağ, ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert'in "Türkiye Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin aldığı Suriye'de çatışmasızlık kararını iyi okumalı" açıklamasına, "Biz kararı okuduk. Hem de iyi okuduk. Onların esas okumasında fayda vardır" sözleriyle cevap verdi.

'Türkiye iyi okusun' diyen ABD'li sözcüye cevap!
'Türkiye iyi okusun' diyen ABD'li sözcüye cevap!
GİRİŞ 01.03.2018 11:39 GÜNCELLEME 01.03.2018 11:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, erken seçim iddialarıyla ilgili olarak "Erken seçim yoktur, vaktinde seçim vardır. Bunu daha kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz." dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, erken seçim iddialarına yanıt verdi.

Bozdağ, seçimlerin vaktinde yapılacağını söyledi.  Bozdağ, "Daha önce bir kere erken seçim oldu, esasında çaresizlikten alınmış bir çare seçimidir. Türkiye'nin önünü açmak için yapılan bir seçimdi. AK Parti'nin döneminde seçimler zamanında yapılmıştır. Seçim zamanında yapılacaktır, buna alışmayanlar alışsınlar." dedi.

 

 

ABD'NİN 'TÜRKİYE KARARI İYİ OKUSUN' AÇIKLAMASI

Bekir Bozdağ, (ABD'nin BM'nin ateşkes kararının Afrin'i de kapsadığı iddiası) BM'nin ateşkes kararında sayılan yerler arasında Afrin'in olmadığını belirtti. Bozdağ, "Bizim okumamız açıktır. Eminim Amerikan sözcüleri kendileri iyi okumuyor demektir. Bir daha okumalarında fayda var" dedi.

ABD SÖZCÜSÜ: TÜRKİYE KARARI İYİ OKUSUN

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, “Türkiye’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı harekâtının ateşkes kapsamında olup olmadığı” sorusuna “Türkiye bu mutabakatı iyice ve yeniden okumalı. Karar, 30 gün boyunca Suriye’nin her tarafında ateşkesi öngörüyor. Türkiye’ye, BMGK’nın aldığı ateşkes kararını yeniden okumalarını tavsiye ederiz.” yanıtını vermişti.

"TRT GÖREVİNİ YAPIYOR"

TRT'nin bazı şarkıları yasakladığı haberleriyle ilgili olarak konuşan Bozdağ, "Kanunlara göre sigara vs. bazı şeylerle ilgili tedbir alması terörün görevidir. Geçen yıl da , bir önceki yıl da aynısını yaptı. Bunu diğer televizyonların da yapması gerekiyor. Sanki ilk kez yapıyormuş gibi kamuoyuna takdim etmek kanun dışı sansür gibi takdim etmek ahlaksızlıktır. TRT görevini yapıyor" diye konuştu. 

YORUMLAR 11
  • ankarali 6 yıl önce Şikayet Et
    ateskes siviller icin sizin yetistirdiginiz teröristler icin degil coni teyze
    Cevapla
  • Bak şu konuşana 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizin gibi katliam yapmıyoruz.Bebekler ve hastaları tedavi ediyoruz.İnsan Hakları beyannamesinin arkasına gizlenmiyoruz.
    Cevapla
  • Okur 6 yıl önce Şikayet Et
    BM'nin ateş kes kararı, gavurların işine gelince mi adam yerine konuyor. İsrail bu BM kararlarını ne kadar ipliyor...
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    7 yıldır durduramadınız şimdimi durduracaksınız? Biz girdik... bu saatten sonra durursak her zaman olduğu gibi masada kaybederiz... durmamalıyız...
    Cevapla
  • hamdi karataş 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisin ismini anarak meşur olmak istiyor. Yoksa ettiği lafın laf olmadığını kendiside biliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti