Anaokulunda skandal görüntüler! Resmen vahşet

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki özel bir anaokulunda, 2 öğretmen, yaramazlık yaptığı gerekçesiyle bir öğrenciyi kollarından tutarak, hırpaladı.

GİRİŞ 04.03.2018 13:51 GÜNCELLEME 04.03.2018 15:16
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Manisa Turgutlu'daki anaokulunda skandal görüntüler. 2 Mart Cuma günü, Turgutlu'da 3-6 yaş grubundaki çocuklara eğitim verilen özel bir anaokulunda meydana gelen olayda, yaramazlık yaptığı ileri sürülen anaokulu öğrencisi, iddiaya göre, 2 öğretmeni tarafından kollarından tutularak, hırpalandı.

ODAYA KİLİTLEDİLER

 

 

DHA'nın haberine göre, çocuk, daha sonra arşiv odasına kilitlendi. Olaya ilişkin anlar, kurumdaki güvenlik kameralarına yansıdı. Anaokulundaki kamera kayıtları incelenirken, olaydan haberdar olan öğrencinin velisi N.Y., polise başvurdu. İhbar üzerine polis, kamera kayıtlarında çocuğa kötü davrandığı görülen öğretmenler S.G. ile A.G.'nin ifadesine başvurdu. Öğretmenlerin kurumdaki işlerine ise son verildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILACAK

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ölmez, konuyla ilgili öğretmenler ve anaokulu hakkında soruşturma başlatılacağını belirtti.

"BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

Kötü muamele gördüğü öne sürülen öğrencinin velisi N.Y., "Ben, babasıyla ayrı olduğum için her zorluğa göğüs gererek, çocuğumu tek başıma büyüttüm. Okulda yaşanan bu olay karşısında sessiz kalmayarak, bu işin peşini bırakmayacağım" diye konuştu.Manisa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necmettin Okumuş ise ailenin konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:"Ailenin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu öğrendik. Biz de müdürlük olarak kurum özel olduğu için 2 öğretmenin görevlerine hemen son verdik. 5 Mart Pazartesi günü ise kurum hakkında soruşturma başlatıyoruz. Çocuk, hiperaktif bir çocuk. Anne ve babası ayrı yaşıyor. Böyle bir olayı kabul edemeyiz. Sosyal medyada söylenen kadar ağır olmadığı söyleniyor. Ancak olayın ağırlığı bizim için önemli değil. Bizim için emanet edilen çocuklarımıza böyle davranılması. Bir çocuk rahatsız oldu, diye çocuğu sınıftan böyle çıkaramazsın. Zaten çocuğu sınıftan çıkarma hakları yok. Bu nedenle gereken neyse yapacağız."

YORUMLAR 45
  • Osmaniyeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda dayak kalktı nesil cırak yetiştirmede dayak kalktı ustalar bozuldu tarihe bakın fatih sultan mehmet yaramazlık yaptığı için dayağı yemiş ıstanbullu fethetmiş dayak olmasa fetih olmazdı .
    Cevapla
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Ana okulu ilkokul ortaokul lisede her sınıfa kamera konulsun öğrencinin ve öğretmenin durumu internet üzerinden kontrol edilsin
    Cevapla
  • Özcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz zamanında kulaklarımız öğretmenler tarafından çekilerek büyüdük.. Yaramazdık.. Bizi okula bırakırken velilerimiz "Eti senin kemiği benim" derdi.. Şimdi ise çocuğun kılına zarar gelse yaygara koparıyor millet.. Yaramaz çocuklar kolay kolay dövmeden disiplin edilmiyor.. Sizi yetiştiren velileriniz de emin olun öğretmeninden dayak yedi.. Hemde küçücük yaşlarda.. Şimdi velilerinizin durumuna bakın.. Daha güçlüler daha disiplin sahibiler belki ve bu sayede sizi doyurdular.. Dayak cennetten çıkmadır diye boşa dememişler..
    Cevapla
  • Lafazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabiiki dayak cennetten çıkma diye bir hadis yok. Bu halk arasında yayılmış bir kelime. Ama haklılık payı var mı var! Şöyle ki çocuk bir şeyden korkacak ki biraz söz dinlesin. Yoksa kontrolsüz ce çocuğu hirpalamak amacın dışına çıkmak. Çocuğu dovmesende korkutabilirsin. Dayağı sürekli atarsan arsız psikopat yaparsın. Hiç vurulmayacak çocuk da var... Yaptirimdan anlayan çocuk var . Ama bu habere konu olayda aslında sorun Anne babanın ayrılması sonucu hiperaktif hale gelmesinde. En büyük suçlu Anne baba. Eğitmen suçlamak kolay. Videoya iyi bakın bütün çocuklar düzenli o çocukta sorun var. Öteki çocukların suçu ne ? Böyle çocuğu hiç almamalari lazım oraya.
    Cevapla
  • reco 6 yıl önce Şikayet Et
    dayak cennetten cikmadir??delil olarak ayet veya hadis goster
    Cevapla
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    at bakıcısı mezunlarını öğretmen yapan ve elmastan kıymetli eğitim sistemi olan sayın ismet yılmaza duyrulur
    Cevapla
  • zor mesele 6 yıl önce Şikayet Et
    cocuk olmadan evvel calisiyordum.epey primim odenmisti.esimle tatillere gidiyorduk cok rahattik.cocuk olunca isbiraktim.sonra cocugu yetistirirken baktim ki cevremdeki butun kadinlar cocugunu dovuyor.onlari gordukten sonra cocugumu krese birakip is hayatima ve eski luks yasantima donmeyi bir kenara biraktim.cunku ben cocugumu hic dovmuyorum.hic ceza vermitorum.konusarak ikna ediyorum.ama boyle yetistirmek cok buyuk emek ve fedakarlik istiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!