ABD Büyükelçiliğine saldıracaklardı! MİT yakaladı

Samsun’da, Ankara’daki ABD Büyükelçiliğine eylem hazırlığında olan, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 05.03.2018 15:28 GÜNCELLEME 05.03.2018 16:16
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Samsun'da, ABD Büyükelçiliği'ne eylem hazırlığında oldukları belirtilen terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen 4 Iraklı, polis tarafından gözaltına alındı. Operasyonda MİT mensuplarının da görev aldığı belirtildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, İstihbarat Şube ve MİT ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi. ABD Büyükelçiliği'ne eylem hazırlığında oldukları belirtilen ve terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları öne sürülen Irak uyruklu Fernas Hüseyin A., Omar Shihab Ahmed A., Sohaib Qusay Taga A. ve Azhar Abdulkadhim Salman Al B., gözaltına alındı. Şüphelilerden Sohaib Qusay Taga A. ve Fernas Hüseyin A.'nın, Samsun- Ankara yolundaki kontrol noktasında gözaltına alındığı belirtildi.

Bu iki isimle bağlantısı bulunduğu ileri sürülen Omar Shihab Ahmed A. ve Azhar Abdulkadhim Salman Al B., ise ekiplerin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. MİT, Terörle Mücadele ve İstihbarat ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda gözaltına alınan Irak uyruklu 4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 78
  • Malcolm 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar DEAŞ kaç Amerikalı veya İsrailli öldürdü ? kaç müslüman öldürdü? Terör örgütleri istihbarat örgütlerinin cirit attığı yerlerdir. DEAŞ'ın ve diğer terör örgütlerin içinde kaç CIA, Mossad, MI6 vs. ajanı var? DEAŞ'ın tahliyesine neden göz yumuldu ve nereye taşındı? ABD, "DEAŞ bitti" dediği halde neden hala "DEAŞ'la mücadeleye odaklanılmalı" diyor?... "Zeytin Dalı" neden birilerinin gözüne giriyor? Proje yapıp tuzak kursunlar oyalanadursunlar bakalım, Allah (c.c.) tuzak kuranların en hayırlısıdır.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar abd nin kankaları kendisi yaptırıyor bombalamayı türkiyeyi huzursuz yapmak için kafir
    Cevapla
  • anti-coni 6 yıl önce Şikayet Et
    burda bi yalan var amerika kendine saldırmaz onlar deaşlı değildir
    Cevapla
  • kemal amca 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl nefes kestı gordunmu america istibaratı olmasa hiçte yakalanmazdı
    Cevapla
  • ben. 6 yıl önce Şikayet Et
    Deaş mı? O da ne? abd değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı