FETÖ davasında şok: 36 ere beraat!

Fenerbahçe Orduevi’nin işgal edilmesine ilişkin davada bir üsteğmen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İki uzman çavuşa 6 yıl 3 ay hapis cezası verilirken bir uzman çavuş da 5 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 36 er ise beraat etti.

FETÖ davasında şok: 36 ere beraat!
FETÖ davasında şok: 36 ere beraat!
GİRİŞ 05.03.2018 16:52 GÜNCELLEME 05.03.2018 17:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, Fenerbahçe Orduevi'ni kontrol altına almaya çalışan, dördü rütbeli biri tutuklu olmak üzere 40 askerin yargılandığı davada, esas hakkındaki mütalaanın açıklanmasının ardından sanıklar son savunmalarını yaptı.

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Kayhan Sönmez ile 3 tutuksuz sanık katıldı. Duruşmaya, er olan 36 tutuksuz sanık katılmadı.

 

 

KORKMAZ'A AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

15 Temmuz darbe girişiminde 4 zırhlı askeri araçla Fenerbahçe Orduevi'nin yönetimini ele geçirme girişimi davasında tutuklu olarak yargılanan eski üsteğmen Kayhan Korkmaz hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Tutuksuz olarak yargılanan 3 uzman çavuş hakkında darbe suçundan beraat, FETÖ Terör örgütüne yardım yataklık suçundan ise 6 yıl 3’er ay hapis cezası verildi. İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuksuz olarak yargılanan 36 er beraat etti. 

YORUMLAR 3
  • normal 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden şok olsun ki? Bu erler normal vatani görevini yapan rütbesi olmayan askerlerden başka bir şey değillerdir. O gün darbe olduğu anlaşıldıktan sonra teslim oldularsa beraat etmeleri gayet normal.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yerdeyiz Bu gidişle içerde fetöcü meröcü kalmayacak benden söylemesi
    Cevapla
  • Kim 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler dışarıda kardeşim !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi