Mina'dan jete binmeden nişanlısına son sözleri

İran'da özel Türk jetinin düşmesi sonucu 11 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından kahreden detaylar ortaya çıkıyor...

Mina'dan jete binmeden nişanlısına son sözleri
Mina'dan jete binmeden nişanlısına son sözleri
GİRİŞ 13.03.2018 08:06 GÜNCELLEME 13.03.2018 08:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Mina Başaran (28), 6 yıldır Murat Gezer ile birlikteydi. Geçen 20 Ekim’de Soho House’da nişanlanan çiftin düğünü 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda yapılacaktı. Posta'nın haberine göre Mina’nın Dubai’den uçağa binmeden 16.30’da Murat Gezer'i arayıp “Aşkım 5 saat sonra yanındayım” dediği öğrenildi. Murat Gezer de sevgilisine sürpriz yapmak için karşılamaya Atatürk Havalimanı’na gidecekti. Acı haberi aldığından beri Mina’nın ailesinin evinde olan Murat Gezer sakinleştirici ilaçlarla ayakta duruyor. Murat Gezer’in sürekli “İnanmıyorum. Mina gelecek” diye ağladığı öğrenildi.

Anne Beril Başaran

 

 

ANNE İRAN'A GİTTİ

Sabah yazarı Bülent Cankurt'un yazısına göre ise anne Beril Başaran kızının cenazesini almak için İran'a gitti. Yazı şöyle: Önümüzdeki ay kızlarının mürüvvetini görmeye hazırlanırken, İran'dan gelen feci kaza haberi ile sarsılan Hüseyin-Beril Başaran çiftinin Kemer Country'deki evlerinin kapısı dün hiç kapanmamış. Mina'nın yedi arkadaşının ailesi de, taziyeleri Başaran çiftinin Kemer Country'deki evinde kabul etmiş. Orada oturan bir arkadaşım, yüzlerce kişinin eve girip çıktığını söyledi. Anne Beril Başaran, sabah ilk tarifeli uçakla İran'a gitmiş. Beril Hanım eşine; "Kızım beni çağırdı. Onu oradan alıp ben kendim getireceğim. Sen burada kal" demiş. Fakat Beril Hanım'ın kızını alamadan geri döndüğünü öğrendim. Beril Hanım'a yasal işlemler ve prosedürlerin birkaç gün sürebileceği ve ondan sonra kızının cenazesini alabileceği söylenince, sabah gittiği İran'dan akşam uçağıyla geri dönmek zorunda kalmış.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AİLELERİ ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'da özel Türk jetinin düşmesi sonucu yaşamlarını yitirenlerin ailelerini telefonla arayarak taziyede bulundu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, kazada yaşamını Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazada çocuklarını ve yakınlarını kaybeden diğer ailelere de Allah'tan sabır ve metanet diledi.

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jetin, dün akşam İran'ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi neticesinde 3'ü mürettebat toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR 14
  • Derya Hatun 6 yıl önce Şikayet Et
    Mina çok sevdigi berkinin yanina gitti. Isiklar içinde kalsinlar. Üzüldüm mü emin değilim. Hergün binlerce kişi ölüyor
    Cevapla
  • Ölüm acısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çoook zor bir imtihan. Ne hayalleri vardı meyyitlerin. Hiç akla hayale gelmeyen acı ve dehşetli bir ölüm... hele uçak düşerken atılan çığlıklar..hele ölüm meleği ile yüz yüze gelmek ve canın bedenden çıkma anı ter su ölüm sarhoşluğu,
    Cevapla
  • Aliya 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye birtek Mina başaran haberi yapılıyor yanindaki arkadaşlar insan değilmi? Onun holdingi var zengin diye mi? Allah hepsine rahmet eylesin ama ayrımcılık yapmayalım.
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    niye olavak zenginin ölümü alimin ölümü gibi olmuş artık parana göre anılırsın ve peşinden gelen olur
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne zengin cocugu nede fakir cocugu ikiside bizimdir farketmiyor aci evlat acisi Allah sabir versin anasina babasina cok zor Allah kimseye evlat acisi yasatmasin.Burdan taziyelerimi aileye bildiriyorum.Basiniz sag olsun
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir işi yapmaya niyetlendiğinde bir insan , Allah ın izniyle demesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar