Hüseyin Başaran'ın evlat acısı

Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran geçtiğimiz günlerde Dubai'den İstanbul'a dönerken İran'a düşen jette bulunan kızı Mina Başaran'ın, Göktürk Mezarlığı'na defnedileceğini söyledi.

GİRİŞ 15.03.2018 17:12 GÜNCELLEME 15.03.2018 17:19
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Geçen hafta pazar günü Dubai'den İstanbul'a dönerken İran'a düşen jette bulunan Mina Başaran, arkadaşları ve mürettebatın cenazeleri defnedilmeye başlandı.

DEDESİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

 

 

Başaran Holding Genel Yönetim Kurulu Başkanı ve Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran, kızının defnedileceği ve Göktürk Mezarlığı'nda bulunan mezar yerini aslında kendisi için aldığını söyledi.

"KENDİM İÇİN ALDIM, KIZIMI KOYACAĞIM"

Hüseyin Başaran, 8 yıl önce hayatını kaybeden babası Faruk Başaran'ın mezarının yanında kendisi için aldığı mezar için "Orayı kendim için aldım ama kızımı koyacağım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 26
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Rabbim sabırlar versin.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet etsin Anaya Babaya sabr versin evlat acisi yasatmasin
    Cevapla
  • zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    hayata tek bir gerçek var o da ölüm ne sen nede biz kaçabiliriz önemli olan o çetin hesap gününde hesap vermek
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    buradaki kendini bilmez insanlar sözüm size insanın acısı üzerinden neden vuruyorsunuz. Evlat acısıyla Allah kimseyi sınamasın. Bu ileri geri konuşanlar acaba aynı şey sizin evladınızın başına gelseydi ve sizide böyle eleştirselerdi ozaman anlardınız. Müslümanlıkta yapıcı olmak vardır yıkıcı olmak değil. Bu şekilde olumsuz eleştiri yapan arkadaşlarım sizin müslümanlığınızdan şüphe duymak lazım yazık yazık çok yazık
    Cevapla
  • Savaş Turak 6 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsun ki yargılamayı biz kullar yapmıyoruz, yoksa vah halimize. Yorum yapmadan önce kendimize bir bakalım lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Yıldızların altında tarihi yolculuk