10 kişinin öldüğü asansör kazasında karar çıktı!

Mecidiyeköy'de 10 kişinin öldüğü asansör kazası davasında karar çıktı. 9 sanık, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanıkların her biri için verilen hapis cezası, 60 bin 800'er liraya adli para cezasına çevrildi. 16 sanık ise beraat etti.

10 kişinin öldüğü asansör kazasında karar çıktı!
10 kişinin öldüğü asansör kazasında karar çıktı!
GİRİŞ 23.03.2018 16:19 GÜNCELLEME 23.03.2018 16:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı'nın arsasına yapılan inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazası davasında karar çıktı.

9 sanık, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanıkların her biri için verilen hapis cezası, 60 bin 800'er lira adli para cezasına çevrildi. 16 sanık ise beraat etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • huysuz 6 yıl önce Şikayet Et
    niye kimse senin bu asansörde işin ne demiyor anlamadım. oradaki suçun cezası ölen 10 kişiye bu asansörü kullanmasına niye engel olmadınız cezası.yoksa asansör düşmemeliydi niye asansöre sahip çıkmadınız değil. asansör personel asansörü olsaydı hiçbiri bu cezalarla kurtulamazdı. kazalarda hakim kaza nasıl oldu demiyor bunları niye öldürdün diyor. kimse kusura bakmasın amma otobanda karşıya geçene de niye vurdun diye sorulmaz.vurmasan arkadaki sana vurur
    Cevapla
  • târumar 6 yıl önce Şikayet Et
    paran varsa ihmal suç sayılmıyor demekki bidakine tek ayak üstünde bekletin bence bida yapmazlar belki
    Cevapla
  • huysuz 6 yıl önce Şikayet Et
    asansör malzeme asansörü.düşeni görmedin mi telef olan malzemeyi. zaten o yük yeter o asansöre. ölen 10 kişinin orada olmaması lazım. sen otobanda yolun ortasında dur şöföre buna niye çarptın diye hesap sor. reva mı bu.
    Cevapla
  • ERDOĞAN 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bu Karar verenleri Islah ETSİN BUMU adalet parası olan çıksin. 10 kişinin.ailesi ne halde parayı boşver 10 yuvası ne oldu Karar verenler bunları gözönü ne koydumu yazık müslüman ülkede müslümansizlik. Kendi çocuklarınin burnu kana said BUNDAN çok ceza VERMEK için her hileye basvururlardi. ALLAH KALPLERINE GÖRE IS A VERSİN İNSAALLAH
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    yine parası olan ceza çekmeden kurtuluyor...
    Cevapla
  • Mehmet B. 6 yıl önce Şikayet Et
    Adaletsizlik başka birşey değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?