Okmeydanı'nda işçiler çatıdan düştü

Okmeydanı'nda Cemal Kamacı Spor Salonu'nun yenileme çalışması sırasında işçiler çatıdan aşağıya düştü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi çağrıldı.

GİRİŞ 30.03.2018 09:00 GÜNCELLEME 30.03.2018 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Okmeydanı Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin yenileme çalışmalarında çalışan üç işçi çatı bölümünden aşağıya düştü. İşçilere ilk müdahale yaralandıkları bölümde yapılırken, ardından uzatılan merdivenle sedyeye konularak aşağıya indirildi.Yaralı işçiler ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Okmeydanı'nda bulunan Cemal Kamacı Spor Kompleksi inşaatında çalışan üç işçi bilinmeyen bir nedenden çatı bölümünden ikinci kattaki beton zemine çakıldı. Yaralanan işçilere ilk müdahale yine çalışma arkadaşları tarafından yapıldı.

 

 

Ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi ulaştı. Sağlık ekipleri itfaiye merdiveni ile işçilerin bulunduğu yere çıkarak ilk müdahaleyi yaptı. Ardından işçiler sedyeye konularak itfaiye merdiveni ile aşağıya indirildi.

Yaralı işçiler ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru dürüst kaza bile olmayan işletmelere iş güvenliğini dayatacağınıza her zaman kazalar meydana gelen bu tür sektörleri kontrol etseler keşke sayın yetkililer
    Cevapla
  • benim ben 6 yıl önce Şikayet Et
    allah ailelerine sabırlar versin en iyi muhtemel sakat kalırlar
    Cevapla
  • haKan 6 yıl önce Şikayet Et
    halende ders almıyoruz. yazık bize. iş güvenliği ile alakalı çalışmaları devletin kamunun kendisi bile yapmazken özel sektörden gayret beklemesi HATA. önce devlet işletecek bu iş güvenliği kurallarını örnek olarak, sonrada özel sektörde kural ihlali yapanların tepesine binecek. yoksa daha çok ölüm yaralanmalar olur ve olacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!