Zaman Gazetesi yazarlarına müebbet istemi

Kapatılan Zaman Gazetesi'nin eski yazarları ve yöneticilerine yönelik açılan davada savcı mütalaasını açıkladı.Sanıklardan Ali Bulaç, Mümtazer Türköne ve Şahin Alpay'ın "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

 Zaman Gazetesi yazarlarına müebbet istemi
Zaman Gazetesi yazarlarına müebbet istemi
GİRİŞ 05.04.2018 12:33 GÜNCELLEME 05.04.2018 13:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kapatılan "Zaman Gazetesi"nin eski yazarları ve yöneticilerine yönelik açılan 17'si tutuklu 31 sanık hakkında açılanda davada , savcı mütalaasını açıklıyor. Mütalaada, sanıklardan Ali Bulaç, Mümtazer Türköne ve Şahin Alpay'ın "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, "örgüt üyeliği" suçundan ise 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapislerini talep edildi. 

24 SANIK DURUŞMAYA KATILDI

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusü'nün karşısında bulunan binada 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce  görülen duruşmaya 17 tutuklu sanık hazır bulundu. Ayrıca tutuksuz sanıklardan Şahin Alpay'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuksuz sanık duruşmada hazır bulundu. 

"ANAYASAYI İHLAL"DEN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİSLERİ TALEP EDİLDİ 

Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasının hazır olduğunu belirtti. Savcı, mütalaasında sanıklardan Ali Bulaç, Mümtazer Türköne, İbrahim Karayeğen ve Şahin Alpay'ın  "Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, "örgüt üyeliği" suçundan ise 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapisleri  talep etti. Savcı, mütalaasını okumaya devam ediyor. 

YORUMLAR 1
  • asabi adam 6 yıl önce Şikayet Et
    asmak lazım bu hainleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi