Trump'tan Suriye iptali! Beyaz Saray duyurdu

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada ABD Başkanı Donald Trump’ın hafta sonu yapılacak Latin Amerika zirvesine katılmayacağı, Suriye’deki gelişmeleri değerlendirmek üzere ABD’de olacağı belirtildi.

Trump'tan Suriye iptali! Beyaz Saray duyurdu
Trump'tan Suriye iptali! Beyaz Saray duyurdu
GİRİŞ 10.04.2018 16:22 GÜNCELLEME 10.04.2018 17:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ABD'de beklenen Suriye kararı öncesi yeni gelişmeler yaşanıyor. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ABD Başkanı Donald Trump’ın hafta sonu yapılacak Latin Amerika zirvesine katılmayacağı, Lima, Peru, Bogota, Kolombiya'yı ziyaret etmeyeceği duyuruldu. Trump'ın Suriye’deki gelişmeleri değerlendirmek üzere ABD’de olacağı belirtildi.

 

 

Trump'ın ziyaret takviminde Cuma günü Peru'ya ulaşacağı, ardından Kolomniya'yı ziyaret edeceği belirtilmişti. 

"ABD'DE KALACAK"

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, "Başkanın isteği üzerine onun yerine bu seyahati Başkan Yardımcısı (Mike Pence) yapacak. Başkan ABD'nin Suriye'ye vereceği yanıtı denetlemek ve dünya genelindeki gelişmeleri takip etmek için ABD'de kalacak" dedi. 

"İĞRENÇ ÜLKELERDEN GELİYORLAR"

ABD Başkanı Donald Trump, Ocak ayında Beyaz Saray'daki bir toplantıda bazı Latin Amerika ve Afrika ülkelerinden gelen göçmenleri eleştirerek "İğrenç ülkelerden geliyorlar." diyerek eleştirilerle karşılaşmıştı. 

TRUMP: YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

ABD Başkanı Trump, dün Beyaz Saray'daki kabine toplantısında, Suriye'de Esad rejiminin son kimyasal silah saldırısıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalar yapmış, "Bölgedeki durumu oldukça yakından takip ediyoruz. Ordumuzla ve diğer ilgili kişilerle görüşüyoruz. Bu, insanlıkla ilgili bir durum; bunun olmasına izin verilemez. Önümüzdeki 24 ila 48 saat içinde (bu konuyla ilgili) ana kararımızı vereceğiz." şeklinde konuşmuştu. 

YORUMLAR 17
  • Niyazi 6 yıl önce Şikayet Et
    (Ocak ayında Beyaz Saray'daki bir toplantıda bazı Latin Amerika ve Afrika ülkelerinden gelen göçmenleri eleştirerek "İğrenç ülkelerden geliyorlar." diyerek ) Ne kadar aşağılık bir yaratık olduğunu itiraf etmişti. Böyle aşağılık yaratıklar dünyaya ancak zulüm getirir. Çünkü İNSANLIKTAN nasipleri yoktur. Her türlü Ahlaksızlık ve her türlü canilik vasıflarını üzerinde toplayan Gorilden bozma bişey HAYDUT işte.
    Cevapla
  • yalan dünya 6 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bircok müslümanlar saniyi bu ABD nakadar duyarli alakasi yok bu Sürye halkina nakada aciyo bu Enperyalisler ya Afkanistan Irak Libyada dökdükleri kan arti Filistinde Yemen hutilerde oluk oluk kanaiyo bunlari görmemzlikte gelen Enperyalisler.
    Cevapla
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ilk defa kimyasal kullanıyormuş da bunlarda tepki gösteriyormuş gibi yapıyorlar.
    Cevapla
  • ww3starter 6 yıl önce Şikayet Et
    bnce bu defa ciddiler büyük operasyon geliyor..
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Esat gibi ahmaklar oldukça, Tramp gibi ahmaklar bile Suriyede ve ortadoğuda söz sahibi olmanın hesabını kolay yoldan yapar.
    Cevapla
  • hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    tramp suriyeden çekiliyoz dedi esat alçağı dumada kimyasal kullandı.gitme sana ihtiyacım var diye.ilginç bir süreç başlıyor Suriyede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!