4 Ülkü Ocakları Başkanı tutuklandı
Eskişehir'de "3. Sac Ayağı" adıyla düzenlenen operasyonda, aralarında Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar ülkü ocakları başkanlarının bulunduğu 6 kişi tutuklandı.
Eskişehir'de "3. Sac Ayağı" adıyla düzenlenen operasyonda, silahlı çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla yakalanan ve aralarında Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar ülkü ocakları başkanlarının bulunduğu 6 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, "Silahlı çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, 6136 sayılı kanuna muhalefet, zorla senet imzalatmak, nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit etmek, zorla senet imzalattırmak ve iş yeri boşaltmak" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Ö. (27), Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Baki O. (32), Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı ve Bilecik Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Mehmet M. (36), Kütahya Ülkü Ocakları 2. Başkanı Serhat E. (24), Murat D. (24) ve Serkan Ç. (21) ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme trafından tutuklandı. Bu arada adliye önünde bekleyen bir grup, tutuklanan zanlıları cezaevine gönderilirken alkışladı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon kapsamında Eskişehir ve çevre illerde faaliyet gösteren silahlı çıkar amaçlı suç örgütü üyesi oldukları iddia edilen 6 zanlı, uzun süreli takip sonucu, kent merkezi ve Sivrihisar ilçesindeki 9 ayrı ev ve iş yerine düzenlenen operasyonların ardından yakalanmıştı.
Ocak ve Kasım 2006 tarihleri arasında 6 ayrı olaya karıştıkları iddia edilen şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan arama ve kontrollerde de 1 tabanca, 55 mermi, 22 av tüfeği fişeği, 1 bilgisayar ve 1 el telsizi ele geçirilmişti.
-
acelya mutlu 18 yıl önce Şikayet Etonlara inanıyorum. onların suçsuz olduklarına inanıyorum.adamlar bitokat attılar,bintürlü suçlamayla karşılaştılar.tokatı çoktan haketmişti az bile yaptılar ellerine sağlık.onların hepside çok iyi çocuklar.en kısa zamanda kurtulacaklarına inanıyorum.dualarım onlarlaBeğen
-
Erol Garip 18 yıl önce Şikayet EtBu tür haberlerin. manşete çekilmesi, tamamen MHP\'ye yönelik olduğunu düşünüyorum. Sanırım, AKP, Gül\'ün adaylığını geri çekecek. Bu durumda, MHP sayesinde, AKP\'nin oyunu ortaya çıkacak. MHP bu konuda \"bakın ey millet, gördünüz AKP\'nin numarasını\" suçlaması ile karşılaşacak. AKP, bunu engellemek için, şimdiden MHP\'nin üzerine gitmeye karar verdi sanırım. Göreceksiniz. Dediklerim aynen çıkacak. Gördünüz, AKP\'nin derdi 367 falan değilmiş. MHP, AKP\'nin 367 restini gördü ve meclise girmeye karar verdi. AMA olanlara bakBeğen
-
Mehmet YAZICI 18 yıl önce Şikayet EtTanımam ama \"iyi çocuklardır\". Hayret bunlar hiç böyle,çek-senet,menet işi filan yaparlamıydı? Bay Bahçeli ne diyorsun bu işlere?Beğen
-
Onur Korkut 18 yıl önce Şikayet EtÜlkü Ocakları. Yaaa adam ülkü ocakları adına para toplamış. Adamı döverler tabi. Çok da iyi olmuş. Reislerimi tebrik ediyorum. Bi de bazı yorumcu arkadaşlar \"bu daha buz dağının görünen kısmı, daha neler var\" demişler. Ben 3 yıldır Ülkü Ocaklarına gidip geliyorum adam gibi davrandıktan sonra kimse kimseye sesini bile yükseltmiyo. Sadece reis namaz kıldırırken bi de müezzinimiz kâmeti okurken biraz yüksek sesle okuyorlar o kadar...Beğen
-
Erol Garip 18 yıl önce Şikayet EtSırayla?. Önce, \"vatanseverler!\" adıyla CHP töhmet altında kaldı? Şimdi, \"ülkücüler\" adıyla MHP töhmet altında bırakılıyor? Gelecekte, herhalde sıra AKP\'de? Neyle töhmet altında bırakacaklar merak konusu. Mesela, El-Kaideci AKPliler diye haber çıkabilir mesela? Ben Aşık Veyselciyim. Dost dost diye diye nicesine sarıldım, Benin sadık yarim kara topraktır..Beğen